Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sempatizan oranı gibi bir şeydir o anket muhtemelen. Dönemin trabzonsporunu trabzonda bile taraftarının olmaması mümkün mü. Öyle olunca mantıklı gibi. Bizim o işler Metin Oktay ile başladı. O etkilerin başlangıç zamanları.

fenerli biri anket yapmıştır adamlar sadece bugün değil ogün bile şikecilermiş.abarta abarta yazmış masa başında işte.

genede fenerin taraftar bazında o dönemlerde önümüzde olduğuda bi gerçek. hatta hıncalın bu konuyla alakalı bi yazısı vardı metin'den önce galatasaray taraftarı inönüde iki kolon arası kadarlardı vs ya da buna benzer bişey tam hatırlamıyorum

o yıllarda fener popülerliği bir gerçekte beni en çok beşiktaşdan geride olmak şaşırttı neyseki su an durum tam tersi..

Son düzenleme:
Pek zannetmiyorum ama bu Dursun Özbek ve ekibi şu borçların önemli kısmını kapatabilir şu Galatasaray'ın gelirlerindeki hipotekler kalkarsa yavaş yavaş ekonomik olarak düzlüğe çıkarız
2018-2020 gibi İnşallah yeni yönetimimiz borçsuz klübümüz ve yenilenmeye hazır kadromuz olursa işler iyiye gitmeye başlar

Klübün gelirlerindeki hipotek kalkar
Yeni sponsorluk anlaşmaları
Stad ismi için yeni sponsor
Yeni forma anlaşması
Herşeyden önemlisi düzenli olarak UCL veya UEL de bulunmamız lazım
STSL'nin gelirleri bile arttı artık

Böyle gelirlerle yeniden düzlüğe çıkabiliriz

”342 milyon TL kasamıza para girdi. Para indi, anında kredi hesaplarının kapanmasına gönderildi. Banka borçlarımız 745 milyon TL’ydi. Şimdi 315 milyon TL’lik bölümünü ödedik. 430 milyon TL’lik borcumuz kaldı.”

Yani 430 milyon lirayı ödeyebilirsek klüp büyük oranda rahatlayacak

İstesinler taraftardan yetmedi mi. 65 milyon euro 250 miluon lira yapiyor ise yaramaz 10 tane oyuncu gondersen su anki durumdan farkli olmazdin ve olmazsin. Kadronun kemiklerini tut elinde kur 35 miyon euro giderli takim senede 100milyon lira kara gecersin bunu borclara vursan zaten duzluge cikar

G.Saray'da yöneticiler, Dursun Özbek ile yaptıkları görüşmede takımın başına Raşit Çetiner ve Hasan Şaş'ın getirilmesini önerdi. (Bip spor)

ed89ea3f73bdcb168c3df5cc108d33d9.jpg

Ali naci'ye göre yönetim jor konusunda karar asamasindaymis

JOR u kovacaklarina kendileri istifa etsin bizahmet

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

...

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Bir de eski yöneticisin, kafanıza esince geliyorsunuz forumu trollemeye çalışıyorsunuz. Şu verdiğin cevapları çoluk çocuk vermez.

Çocuk parkı değil burası seni eğlendirelim.

Son düzenleme:
Bir de eski yöneticisin, kafanıza esince geliyorsunuz forumu trollemeye çalışıyorsunuz. Şu verdiğin cevapları çoluk çocuk vermez.

Çocuk parkı değil burası seni eğlendirelim.

lan yürü git
modsun diye kendini bir bok sanma
bir sey paylasmissin geldim kaynak sordum
aklin sira benimle tasak geciyorsun
6 ay sonra ilk defa girdim foruma
senin gibilerle karsilasiyorum
rahatsiz oluyorsan alinti yapma o zaman
hem kendin kasiniyorsun hem de gelip burada laga luga yapiyorsun
git adminlerine

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt