Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yılmaz Vural: 14 yabancı değil, bana göre serbest bırakın, lazım olan alsın. Beşiktaş- Napoli maçında 1 tane Türk oynamadı ama ismi Beşiktaş

Dertleri çok Türk sporcu oynatmaksa çıkarın arkadaş 11 tane yerli adam kim tutuyor sizi ?

Yabancı sınırlaması gelsin diyen art niyetlidir arkadaş aksi olamaz ...

Hoffenheim'lı Niklas Süle: 16 yaşındayken herhalde adım Türkçe'ye benziyor diye Türkiye U16 milli takımından teklif aldım.

:hat:
C7wzxeBW4AI_Dfg.jpg

Bugun guzel mac yok sanirim.

Buzz Spor‏ @buzzspor
Hatem Ben Arfa, sezon sonunda PSG'den ayrılma kararı aldı.

-İstifa edecek misiniz?

Mehmet Özbek: "Bakarız, konuşup değerlendiririz." (HT)

Kayserispor'lu savunma oyuncusu Mabiala, ABD'ye gidiyor. 30 yaşındaki savunma oyuncusu*MLS*Ligi takımlarından*Portland Timbers'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Fransız stoperin yıllık kazanacağı ücret de belli. Bonuslarla 1 milyon Dolar alacak olan oyuncu sezon sonu itibarıyla Kayserispor'dan ayrılarak yeni takımına gidecek. Portland kendi konferansında lider durumda bulunuyor.(Fanatik)

Dursun Özbek, kulübü sportif açıdan profesyonel yöneticilere emanet etmeyi ve konularında uzman isimleri getirmeyi planlıyor. (beIN SPORTS)

:red:

Dursun Özbek, kulübü sportif açıdan profesyonel yöneticilere emanet etmeyi ve konularında uzman isimleri getirmeyi planlıyor. (beIN SPORTS)

:red:
Heralde ailesinde bir kaç vasıfısızı daha atayacak buralara bunun haberi olsa gerek.

Hahaha Azerbaycan 1:1 yapti Almanya'ya karsi.

Helal olsun hadi devam Azeri kardeslerimiz :hat: Almanlar gruptaki ilk golünü yedi böylece, golü atan adam da Bundesliga 2 de oynuyor.

Cok cabuk ve cok kolay yedi Azerbaycan.

1-2 oldu Thomas Müller.

Müller böyle devam ederse bizim Poldi'yi gecer yakinda gol sayisinda.

37.golünü atmis bugün.

Mario Gomez'i kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, aracılar yoluyla ilk teması kurdu. (NTV Spor)

Yabanci sayisi birilerinin kicina batiyor heralde oyuncak ettiler. Tup kafali herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt