Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Federesyonun zemini bozuk olan takımlarının aldığı galibiyet primlerine el koyup sezon bitiminde bu pararlarla zemini hibrit çim mi artık ne olursa olsun futbol oynayacak duruma getirmeleri lazım rezalet zeminlerde iyi futbol oynanması beklenemez.

959.jpg

Şu kargaların rezil futbolla 10 puan topladığını gördükçe çıldırıyorum.Adi,şeref yoksunları...

Asamoah alinmis olsaydi dunku macta mesela Ndiaye mi cikiyor? Yerine direk alternatif olarak alabilirsin orta sahayi da diri tutardik. Hem sol taraftan hic dogru duzgun atak da yapamiyoruz bu sekilde. Ne kadar onemli bir transfer olacagini gosterdi bize tekrar dunku mac, devre arasinda insallah aliriz tabiki Juventus yine hiyarlik yapmazsa.

Belhandayı biraz rahat bıraksak açılacak da

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tüh bee.benzeri bi futbolcu var mı acaba?monaco pek faydalanmak istemiyo gibi bennaserden.yine kiralamışlar.sezon sonu alabiliriz aslında.
Bennasser merkez de oynar (CM), ayni tip oyuncular degiller. Ofansif kanat olarak henuz Porto gibi takimlara transfer olmamis adamlara bakmak lazim, Belcika ligine bakmak lazim veya Fransa'nin orta sinif kuluplerine.

Bennasser merkez de oynar (CM), ayni tip oyuncular degiller. Ofansif kanat olarak henuz Porto gibi takimlara transfer olmamis adamlara bakmak lazim, Belcika ligine bakmak lazim veya Fransa'nin orta sinif kuluplerine.

benasser hücumda da cok yetenekli.evrilebilir bence.kasımpaşalı trezegeti alsak keşke

benasser hücumda da cok yetenekli.evrilebilir bence.kasımpaşalı trezegeti alsak keşke
Kasimpasali Trezeguet'i henuz izlemedim o yuzden o konuda yorum yapamam, ama Bennasser den kanat oyuncusu olmaz. Daha cok 8 numara gibi oynar anca.

Marcio Nobre :"Fener'deyken antrenman bitince, Semih "Gidip yılanı kusturayım" diyordu. Yılanı olmadığını sonradan anladım."

Plea potansiyeli olan bir oyuncu yani Türkiye liginde isi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt