Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puan silme cezası verilmeli para cezalırı caydırıcı değil.PFDK, A takım listesinde 14 adet Türk oyuncu bulundurmadığı için Beşiktaş'a toplamda 200 bin TL ceza verdi.
başkan vidayı floryaya getirmiş , ho
![]()
bu kıbrıslı ahmed sivri bayağı sağlam bir golcü galiba geçen haftaki golü felaket birşeydi A takımımıza döşemiş bu hafta kim bulup getirdiyse helal olsun
YouTube batuhana burda asisti süper...hücumun her bölgesinde oynayabiliyo...oyun görüşü,iyi bi çalım yetenegi var...
koşuşu ardaya benziyor karakteri benzemesinD celil de güzel atmış.
PFDK, A takım listesinde 14 adet Türk oyuncu bulundurmadığı için Beşiktaş'a toplamda 200 bin TL ceza verdi.
Onlar büyük takım, yaşı küçük oyuncular yazmazlarBiz de 3 altyapı oyuncusu yazarak doldurduk. Onlar neden yazmadı anlam veremedim.
Galatasaray Fans @1905GSFANS 1 hr1 hour agoDaha fazla
SON DAKİKA...Konya İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı karara göre Konyaspor-Galatasaray maçına Galatasaray taraftarları alınmayacak.(HürAslan(
yüzyılın saçmalığı
Mac seyircisiz, konya seyiricisi cezali.Doğru bir karar son yıllarda Konya Galatasaray taraftarları arasında döner bıçağı ile katledilenleri sayısı bir hayli fazla
Eğitim şart
Kopuk değildir kopuk olsa yerinde duramazbu onur kıvrak çapraz bağları sakat halde top oynuyormuş açıklamasına göre bende bu herif niye uçmuyor eskisi gibi toplara diyordum. çapraz bağı kopukken nasıl oynuyor o da ayrı bir mesele yani
PFDK, A takım listesinde 14 adet Türk oyuncu bulundurmadığı için Beşiktaş'a toplamda 200 bin TL ceza verdi.