Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PFDK, A takım listesinde 14 adet Türk oyuncu bulundurmadığı için Beşiktaş'a toplamda 200 bin TL ceza verdi.

DKo7R5lX0AAwqqF.jpg

bu kıbrıslı ahmed sivri bayağı sağlam bir golcü galiba geçen haftaki golü felaket birşeydi A takımımıza döşemiş bu hafta kim bulup getirdiyse helal olsun

bu kıbrıslı ahmed sivri bayağı sağlam bir golcü galiba geçen haftaki golü felaket birşeydi A takımımıza döşemiş bu hafta kim bulup getirdiyse helal olsun

YouTube batuhana burda asisti süper...hücumun her bölgesinde oynayabiliyo...oyun görüşü,iyi bi çalım yetenegi var...

Doğru bir karar son yıllarda Konya Galatasaray taraftarları arasında döner bıçağı ile katledilenleri sayısı bir hayli fazla

Eğitim şart
Mac seyircisiz, konya seyiricisi cezali.
Hangi Güvenlikten bahsediyorlar anlamak güc.
Belli yine birileri devreye girmis.

Son düzenleme:
bu onur kıvrak çapraz bağları sakat halde top oynuyormuş açıklamasına göre bende bu herif niye uçmuyor eskisi gibi toplara diyordum. çapraz bağı kopukken nasıl oynuyor o da ayrı bir mesele yani

bu onur kıvrak çapraz bağları sakat halde top oynuyormuş açıklamasına göre bende bu herif niye uçmuyor eskisi gibi toplara diyordum. çapraz bağı kopukken nasıl oynuyor o da ayrı bir mesele yani
Kopuk değildir kopuk olsa yerinde duramaz

PFDK, A takım listesinde 14 adet Türk oyuncu bulundurmadığı için Beşiktaş'a toplamda 200 bin TL ceza verdi.

200 bin tl nedir cezaya bak yerli yerli diye ölüyolar iş cezaya gelince kuş kadar ceza, veriyorsanız bari adam gibi bi ceza verin yaptırımı olsun.

Yedeklerimiz, U21’e 2-1 yenildiğine göre takviye şart gözüküyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt