Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[FONT=&quot]Galatasaray'ın gol attığı dakikalar [/FONT]

DLNUA1QWkAIsidl.jpg

[FONT=&quot]Galatasaray'ın gol yediği dakikalar

[/FONT]
DLNURgSW0AA3Cm3.jpg

Her iki devrede rakiplerin en yorulduğu anlarda skoru çok rahat bulmuşuz. Kondisyonumuzun ligin genelinin üzerinde olduğunu söyleyebiliriz rahatlıkla.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim yeni altyapı direktörümüz kim?

Eğitim, denetim ve uygulama şart

Yok o adam geldi, Besiktastan olayli bir sekilde ayrilip geldi.
Orada basarili olamadi.

Biliyorum Kenan abi hatta Evren Göz dü galiba tam emin değilim ama bizim muhabirlerden biri alt yapıda iyi şeyler de oluyor diye duyurmuşlardı haberi.Bülent Timurlenk de olabilir hatırlayamadım.

Ligde Galatasaray'ın 1. olduğu alanlar

Gol: 18
İsabetli Şut: 41
Pas %: 84
Topa Sahip Olma: %61
Ceza Sahasında Topla buluşma: 196

Ve en az gol yiyen: 6

Altınordu’nun U18 takımında forma giyen milli futbolcu Selçuk Öztürk, 4 büyükler tarafından da yakın takibe alındı.
Altınordu U18 ve milli takımın formasını giyen Selçuk Öztürk, takımıyla birlikte başarıdan başarıya koşuyor. Orta sahada oynayan ve iki ayağını da ustaca kullanan Selçuk Öztürk takımıyla önce ligi, 85 puanla şampiyon olarak kapattı.

Coca-Cola Elit 19 Yaş Altı Ligi Süper Kupa maçında da Galatasaray’ı 3-1 yenerek kupanın sahibi olan Altınordu’nun başarılı orta saha oyuncusu Selçuk Öztürk, maçtaki performansıyla da dikkat çekti.

haziran 2016.şu an Galatasarayda..

ilk bakışta adanalı olması dikkatimi çekti şuan. araştıracağım bu kardeşimizi sergencim. bilgilendirme için sağol.

ömer çatkıç
Geçtiğimiz cuma U 19 kupa finalini izledim Galatasaray- Altınordu 2 futbolcu vardı diğerlerinden farklı Enis burak ve Selçuk Öztürk (müthiş)

03:21 - 06 Haz 2016

twitterda arattırdım da bunu gördüm.merak ettim bu cocugu rize maçında izlesek keşke

ömer çatkıç
Geçtiğimiz cuma U 19 kupa finalini izledim Galatasaray- Altınordu 2 futbolcu vardı diğerlerinden farklı Enis burak ve Selçuk Öztürk (müthiş)

03:21 - 06 Haz 2016

twitterda arattırdım da bunu gördüm.merak ettim bu cocugu rize maçında izlesek keşke

ilk bulgulara göre en az ahmed sivri kadar kaliteli bir oyuncuya benziyor emrah bayraktar iyi topçular topluyor bana kalırsa ahmed sivri örneğine bakarsak bu çocuk da iyi olabilir fikrine kapılabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt