- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
O yoğun herhalde o yüzden senden bekliyorum.
hallederiz : )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O yoğun herhalde o yüzden senden bekliyorum.
Maç arenada olur umarım.haftasonu mu bilmiyorum ama rizespor ile özel maç yapacakmışız,fotomaçta gördüm
hallederiz : )
Stat zemini kötü ama.Maç arenada olur umarım.
[FONT="]Galatasaray'ın gol attığı dakikalar [/FONT]
![]()
[FONT="]Galatasaray'ın gol yediği dakikalar
[/FONT]![]()
3 hafta maç oynamayacak o zemin de bi zahmet el atsınlar.Stat zemini kötü ama.
Atmıyorlar nedense, ciddi derecede kötü zemin.3 hafta maç oynamayacak o zemin de bi zahmet el atsınlar.
Emrah Bayraktar diye bir adam.Arda Turan ın zamanından galiba.Bizim yeni altyapı direktörümüz kim?
Eğitim, denetim ve uygulama şart
Göstermeliktir oEmrah Bayraktar diye bir adam.Arda Turan ın zamanından galiba.
SM-G570F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Göstermeliktir o
Göstermeliktir o
Yok o adam geldi, Besiktastan olayli bir sekilde ayrilip geldi.O zaman ya Mehmet Özbek tir ya da onun oğlu![]()
O zaman ya Mehmet Özbek tir ya da onun oğlu![]()
Takım iyi gidiyor ya. Her şeyi günlük yaşamaya devam. Geleceği filan düşünmeye gerek yokYok o adam geldi, Besiktastan olayli bir sekilde ayrilip geldi.
Orada basarili olamadi.
Yok o adam geldi, Besiktastan olayli bir sekilde ayrilip geldi.
Orada basarili olamadi.
Onu su anda bilemeyiz ama Besiktasta basarili olamama sebebini Galatasarayli olduguna bagliyordu Tinerciler, yani bilerek yapmakla sucluyorlardi.Takım iyi gidiyor ya. Her şeyi günlük yaşamaya devam. Geleceği filan düşünmeye gerek yok
Selcuk Ozturk - Oyuncu profili | Transfermarkt altınordudan bu çocuk,biz aldık.sözleşme yeni... @Ozan Puki geçen hafta ilk kez oynadı galiba.dikkatli izle.
ALTINORDU’NUN PARLAYAN YILDIZI: SELCUK OZTURK - Adana Haberleri şu an u19 milli takım oyuncusu olmalı.
ilk bakışta adanalı olması dikkatimi çekti şuan. araştıracağım bu kardeşimizi sergencim. bilgilendirme için sağol.
ömer çatkıç
Geçtiğimiz cuma U 19 kupa finalini izledim Galatasaray- Altınordu 2 futbolcu vardı diğerlerinden farklı Enis burak ve Selçuk Öztürk (müthiş)
03:21 - 06 Haz 2016
twitterda arattırdım da bunu gördüm.merak ettim bu cocugu rize maçında izlesek keşke