Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Anladım, bilinçli yaptım, bunun sebeplerini az çok tahmin edebilirsin diye düşünüyorum.
Evet, bu dusunceyi yavas yavas degistirmen gerekmiyor mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anladım, bilinçli yaptım, bunun sebeplerini az çok tahmin edebilirsin diye düşünüyorum.
Sinan özelinde, bunu neden yapmam gerektiğini açıklarsan üzerinde samimi bir şekilde düşünürüm.Evet, bu dusunceyi yavas yavas degistirmen gerekmiyor mu?
Sinan özelinde, bunu neden yapmam gerektiğini açıklarsan üzerinde samimi bir şekilde düşünürüm.
Yazdıklarını okudum, senin bakış açından bakınca mantıklı ama kişisel algılama bu bakış açısı bu futbolculara bunları yapma çüretini veriyor. Kardeşinin yazdıkları, yalan haberler demeleri, peki onlar bunu yazdığı için inanmak farz mı? Sonuçta ortada kaç aydır Sinanın sergilediği tavırlar var ve bu tavırlardan az çok bişeyler anlaşılıyor. Bunu geçen Arda konusunda da yazdım, taraftarların görevi futbolcuları kazanmak değil takıma destek vermek. Futbolcu çıkıp topunu oynayacak, bu destekten payına düşeni kazanmasını bilecek. Taraftar zaten topluluk olarak forma alıyor, abonelik alıyor, bilet alıyor, bu işte böyle bir kitle olduğu için futbolcular bu paraları kazanabiliyorlar. Bunun karşılığını verip, tribünden desteği alma görevi ise futbolcunun. Ben ıslıklanmasını doğru buluyorum ve kızdığım nokta ayrılmak istemesi bile değil. İş oraya gelene kadar formasını giydiği takımın maçlarında bu tavırları sergileyen birisi ıslıklanmayı hak ediyor. Bir tek şu anda bir yere gönderme imkanı olmadığı için susmak lazım cümlesini kabul edebilirim, ama bu aslında Sinanın çoktan bu takımdan kovulması gerektiği gerçeğini değiştirmiyor. Ben futbolcuları kazanmamız romantizmine inanmıyorum, hayır kazanmak zorunda falan değiliz, bu biz taraftarların görevi değil. Abartarak söylüyorum ama travma geçiren insanları kazanma çabası değil sonuçta bu. Futbol mesleği olan, bu işten para kazanan koca koca adamlardan bahsediyoruz, işine saygı göstermeyen birinin de tepki görmesi doğal, görmeli, yoksa her haltı yiyebileceğini ve yanına kar kalacağını düşünür. Taraftar hak edene herzaman gereken desteği veriyorlar zaten, bunu defalarca gördük.Gecen Arda konusunda da yazmistim, bir daha yazayim, bir oyuncu kazanmak zor ama kaybetmek kolay.
Sinan yetenekli oyuncu, disiplinli bir sekilde calistigi surece sorun yok, antrenman resimlerine bakinca mutlu gozukuyor, bu donemde "iyi" yerli oyunculari kadroda bulundurmak onemli. Yeni kadro kuruldu, iyi bir hava yakaladik, Sinan maca giriyor ve islik, Sinan topla bulusuyor islik, nereye kadar kufur, hakaret ve isliklayacagiz? Adam belki de daha hirsli oynayacak.
Formda bir Sinan, Garry'den daha iyidir ve er ya da gec ona da sans gelecek, belki sakatliklardan veya cezali olanlardan, lig uzun bir maraton, sen bu oyuncuyu isliklamaya devam edersen adamdan nasil verim alacaksin?
Gecen kardesi sosyal medya'da bunlari yazdi: "Yalan Medya, yalan haberler. Bıkmadınız mı, Bir de inananlar var, çok var, gerçekleri bilseler küfür edenler kendilerinden utanır, Türk futbolundan soğursunuz. Anneme, aileme küfür edenleri allaha havale ediyorum."
Yazdıklarını okudum, senin bakış açından bakınca mantıklı ama kişisel algılama bu bakış açısı bu futbolculara bunları yapma çüretini veriyor. Kardeşinin yazdıkları, yalan haberler demeleri, peki onlar bunu yazdığı için inanmak farz mı? Sonuçta ortada kaç aydır Sinanın sergilediği tavırlar var ve bu tavırlardan az çok bişeyler anlaşılıyor. Bunu geçen Arda konusunda da yazdım, taraftarların görevi futbolcuları kazanmak değil takıma destek vermek. Futbolcu çıkıp topunu oynayacak, bu destekten payına düşeni kazanmasını bilecek. Taraftar zaten topluluk olarak forma alıyor, abonelik alıyor, bilet alıyor, bu işte böyle bir kitle olduğu için futbolcular bu paraları kazanabiliyorlar. Bunun karşılığını verip, tribünden desteği alma görevi ise futbolcunun. Ben ıslıklanmasını doğru buluyorum ve kızdığım nokta ayrılmak istemesi bile değil. İş oraya gelene kadar formasını giydiği takımın maçlarında bu tavırları sergileyen birisi ıslıklanmayı hak ediyor. Bir tek şu anda bir yere gönderme imkanı olmadığı için susmak lazım cümlesini kabul edebilirim, ama bu aslında Sinanın çoktan bu takımdan kovulması gerektiği gerçeğini değiştirmiyor. Ben futbolcuları kazanmamız romantizmine inanmıyorum, hayır kazanmak zorunda falan değiliz, bu biz taraftarların görevi değil. Abartarak söylüyorum ama travma geçiren insanları kazanma çabası değil sonuçta bu. Futbol mesleği olan, bu işten para kazanan koca koca adamlardan bahsediyoruz, işine saygı göstermeyen birinin de tepki görmesi doğal, görmeli, yoksa her haltı yiyebileceğini ve yanına kar kalacağını düşünür. Taraftar hak edene herzaman gereken desteği veriyorlar zaten, bunu defalarca gördük.
Buna katılıyorum ama işte yaptığı kolay kolay affedilecek bişey değil, bu yüzden bunlara kulağını tıkayıp çıkacak kaybettiği saygıyı tekrar kazanmak için elinden gelenin fazlasını sahaya koyacak.Katiliyorum ama transfer sezonu kapanmis, sezon baslamis ve maclar oynaniyor, su an taraftarin Sinan'a yaptigini dogru bulmuyorum. Transfer doneminde bende gitsin diyordum ama olmadi. Dedigim gibi lig uzun bir maraton, sira ona da gelecektir. Iyi performans gosterebilmesi icin isliklama olmamali.
Döner Wins
![]()
Önce restoran sonra kafe kapattırdın yakıştırmadım
Sinema da olacaktı da ...yarınlara kaldı k artık.Önce restoran sonra kafe kapattırdın yakıştırmadım
Kesin şikayet edenlerin hepsi TürkSerkan Balcı: Galatasaray'dan bazı arkadaşlarla sezon başında konuşuyordum, idman temposundan dolayı çok ağlıyorlardı. Meyvesini alıyorlar.
Kesin şikayet edenlerin hepsi Türk
Çin ile onların bağlantısı. Ekmeğini yerler o bağlantının da zamanla, mantıklı 1 pazar.Olm fiko bizim takımı mı tanıtmaya gitti asya kıtasına? bjk forması göremiyoruz :/