Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonetim fifa ile görüşse ve tff de lobi yapsak cok net gelir
tff bi mok cikaracagini sanmiyorum yeterki fifa izin versin.

benim asil düsüncem bizim beceriksiz yönetim tffyi ikna edersinde bizimkiler gerek duymaz transfere olsa bile, para haracmak islerine gelmez.
böyle kafadalar.

modesteyi alsalardı alırlardı adamın durumu stabil. menajeri fifa kurallarna uygun fesh diyecek tabi

Eskiden transferlerin kampa yetişmesi için beklerdik, şimdi kamp yapan ilk 11 topçularının satılmaması için.

Ya transferleri kampa yetiştirin ya da kamp yapan topçuları MOBBING yapıp şutlamayın.

ALAMIYORSANIZ SATMAYIN YETER ULAN.

Transfer dönemi basladiginda biz oyuncu almayacagiz veya ciddi takviyeler yapmayacaz deseler en azindan anlayisla karsilardik. En azindan taraftari kandirmamis olurlardi. Ama 2 forvet alacaz deyip taraftari böyle kandirmanin haddi hesabi yok. Hepiniz yargilanacaksiniz

Aklıma geldikçe kötü oluyorum. Gol kralını 3 kuruşa satıp santraforsuz kalan başka şampiyon dünyada var mıdır acaba?!

Modeste geldi mi, kuş itlafı hazırlıkları başladı mı?

Hala modeste diyen neyin kafasi bu zamana kadar almayan bu saatten sonra alamaz

trabzon hezımetını unutturmak ıcın yonetım mılletı uyutur yıne son güne kadar adamı alıp almayacagımızı söylemezler :)

yav böyle saçma şey mi olur, bunlar gomis'i yollayıp para kazanmadı mi? ayrica baskan cikip demedi mi "31 mayıs 2019'da alis-satis dengeli olmalı" diye? Simdi bu 400 bin euro sacmaligi nerden cikiyor?

Gomis satlmasaydi biz simdi ceza mi yiyecektik?

Porto deplasmanına Donk-Fernando-Ndiaye orta sahasıyla çıkalım. Yaratıcılığa sokayım. Başka türlü madara ederler bizi. Bu orta sahadan top geçer adam geçmez. ben 0-0 a makulum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt