- 26 Eylül 2012
- 121.936
- 72.398
- 5.068
Sol bekte boş futbolcu kontenjanımızı aştık Emre ve Ömer ile.Kesin sene sonu bizle anlaştı.
Sağ bek eksik kaldı oraya da en az bir kazma lazım. Şener de bu poziysona uygun bir aday.
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol bekte boş futbolcu kontenjanımızı aştık Emre ve Ömer ile.Kesin sene sonu bizle anlaştı.
Sol bekte boş futbolcu kontenjanımızı aştık Emre ve Ömer ile.
Sağ bek eksik kaldı oraya da en az bir kazma lazım. Şener de bu poziysona uygun bir aday.
sent via GSC
Yusuf ikimiz de çok iyi biliyoruz ki bu adama eğer gelirse 1 veya 1,5 dan aşağı para vermeyeceklerini.Bonservissiz +500k euro maaş
Begenmiyorsa gelmesin fazlasi haram
Yusuf ikimiz de çok iyi biliyoruz ki bu adama eğer gelirse 1 veya 1,5 dan aşağı para vermeyeceklerini.
sent via GSC
Mütevazı bir rüyaymış renktaş.Rüyamda gördüm 10 numaraya fernandes kanada trezeguet geliyordu
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda yerine fernandes bedavaya o parayla trezeguet sag kanada da feghouliden gelen parayla skov alınsa fikrin ne olurdu renktaş bana cok hos olurdu gibi geliyorMütevazı bir rüyaymış renktaş.
Ben kendimi bizim takımda oynarken görüyordum bir aralar. Elmandere asist falan yapıyordum defanstan uzun top atarak.
sent via GSC
Mütevazı bir rüyaymış renktaş.
Ben kendimi bizim takımda oynarken görüyordum bir aralar. Elmandere asist falan yapıyordum defanstan uzun top atarak.
sent via GSC
Şener falan değil Türk olacaksa Kaan Ayhan'ı alsınlar.
Stoper de 3. bir isim yok. Ve bu isim kesin Türk olmalı. Semih+Ahmet sahada oynadığı an takımın seviyesi düşüyor.
Kaan ayrıca beke de alternatif olur.
Bonservis için 3-3.5 seviyesine kadar çıkılabilir. Opsiyonlu kiralık olabilir. Düşünülmeli bence.
Kaan çöpüne 3.5 vermek mi?
Sacmalik
Şener'e 3 sene için senelik 1.5-2 arası para vermekten daha mantıklı görünüyor. Alt yapıdan Ozan sonrası stoper için oyuncu yok yakın dönemde forma giyebilecek (Gökay da kötü). Hem bek hem stopere alternatif olarak aklına gelen daha iyi bir isim varsa olabilir.
Önümüzdeki 5 maçı aldığımız taktirde puanların neredeyse eşitleneceğini tahmin ediyorum. Her şey bizim 5'te 5 yapmamıza bağlı.
- Hafta ___ Başakşehir-Erzurum 3 puan _________Galatasaray-Trabzon 3 puan
- Hafta ___ Antalya-Başakşehir 1 puan _________Kasımpaşa-Galatasaray 3 puan
- Hafta ___ Başakşehir-Bursaspor 3 puan _________Galatasaray-Akhisar 3 puan
- Hafta ___ Malatya-Başakşehir 1 puan _________Erzurum-Galatasaray 3 puan
- Hafta ___ Başakşehir-Fenerbahçe 0 puan _________Galatasaray-Antalya 3 puan
Yani üstadım kısacası diyeceğin, bu köprünün altından, bu dereden daha çooook sular geçer. Biz Galatasaray gibi oynadıktan sonra şampiyon olmamamız için hiç bir neden yok. Daha önümüzde 14 hafta, alınması muhtemel 42 puan var. Başakşehir elbet takılacaktır er ya da geç yakalacağımızdan eminim kendilerini. Tabii ki hükümet izin verirse.Antalya'nın mevcut görüntüsü ile puan alma şansı Erzurum'un almasından daha düşük ihtimal.
Bursa, Malatya maçları önemli. Bursa yenemiyor ama yenilmesi de zor dirençli bir takım.
Fenerbahçe'den medet ummamak lazım. Başak'ın asıl puan kaybı ihtimali olan sekans sonra ki 6 maç diye düşünüyorum.
burada ilk 3 maçta 5-6 civarı puan kaybı işimize gelir.
- Hafta: Kayseri-Başakşehir (1 Puan))
- Hafta: Başakşehir-Konya (1 Puan)
- Hafta: Beşiktaş-Başakşehir (1 Puan)
- Hafta: Başakşehir-Rize (3 Puan)
- Hafta: Başakşehir-Göztepe (3 Puan)
- Hafta: Sivas-Başakşehir (1 Puan)
En kritik maç ise
31. Hafta Sivas-Başakşehir olacak. Buradan 6 maçta 10 puan ve altı olacak şekilde çıkarlarsa, 33. Hafta şampiyonluk potasında gireriz.
Ama önce bize düşeni yapıp 25. Hafta'ya 51 puan ile girmek şart.
Sonrasında 6 maç 13 puan şart. En zor kısım da burası olacak. Bursa, Malatya, Kayseri, Beşiktaş maçlarını kazanıp, Fener ve Konya'dan 1 puan almadıkça şampiyonluk kaf dağının ardında.
Son 3 hafta ise zaten 9 puan şart.
- Hafta: Bursa (D)
- Hafta: Y.Malatya
- Hafta: Fenerbahçe (D)
- Hafta: Kayseri
- Hafta: Konya (D)
- Hafta: Beşiktaş
Kısaca önümüzde ki 5 maçta puan farkı 5-6 bandına
Ondan sonra ki 6 maçta ise 3'e düşmeli.
Sonrası bizim 3 maçı almamıza bakar.