- 16 Haziran 2010
- 203.506
- 155.446
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 42184
fener-konya-rize(okan buruk)
şu 3 deplasmandan toplamda 3 puan çıkarabilir miyiz
son 7 senede ŞLde bir kere gruptan cıkma ve bir tane çeyrek finalimiz varLig şampiyonluğunu ayrı bir köşeye koyuyorum. Böyle giderse Avrupa'da itibarımız yerle bir olacak. Son 7 senede üç büyükler arasında en kötü biziz. Galatasaray'a hiç yakışmıyor.
Kim top süremiyor dediki, Paşa'da da sürüyordu.55 . saniye ve 1.05 arası adamın topda sürebildigini gösteriyor
Puanlama açısından söylüyorum. En az ülke puanını biz kazandırdık. Sizin bakış açınız da doğru tabi, fakat ben yine de bizim konumumuzun bu olmadığını düşünüyorum.son 7 senede ŞLde bir kere gruptan cıkma ve bir tane çeyrek finalimiz var
fb nin Şl macı yok , bir kere avrupa ligi yarı final
bjk nin ŞL tarihinde ilk defa gruptan cıkması ve uefada ceyrek final
nasıl en basarısız biziz aksine biz en basarılıyız. son dönemde dibi görmemiz bu gerçegi degistirmiyor.
Kim top süremiyor dediki, Paşa'da da sürüyordu.
Puanlama açısından söylüyorum. En az ülke puanını biz kazandırdık. Sizin bakış açınız da doğru tabi, fakat ben yine de bizim konumumuzun bu olmadığını düşünüyorum.
Şimdiden önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları için düğmeye basan Fatih Terim, yönetimden sağ bek, ön libero ve kanat pozisyonları için 3 oyuncu istedi.
Scout ekibi de bu doğrultuda araştırmalarına başladı. (Milliyet)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu hsber doğru kabul edersek, marisno, fernando gidecek onyekuru zaten kslmaz. Peki belhanda yerine 10 numara aramıyormuyuz. Yada yerine trezegeti mi alıyoruz. Emreakbsbada 10 numaraya geçer heralde.Şimdiden önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları için düğmeye basan Fatih Terim, yönetimden sağ bek, ön libero ve kanat pozisyonları için 3 oyuncu istedi.
Scout ekibi de bu doğrultuda araştırmalarına başladı. (Milliyet)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi