Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera'yı o paralara satamayız...işimiz kolay değil,serbest oyuncular çok kritik...mesela Trezeguet ve Savanier'i alsak bütçe kalmıyor zaten o yüzden ya opsiyonlu kiralıcaz Savanier'i(Luyindama'daki gibi) ya da daha ucuz scouting olacak tüm transferler ki scouting diyoruz ama Marcao+Luyindama 13m....bu yüzden satışlar çok çok önemli Belhanda+Feghouli'den 20m falan lazım

Kotude olsa, Muslera Uruguay milli takim ve defalarca kupa kaldirmis bir kaleci. Ben en azindan 8M euro teklif bekliyorum, insallah cine falan gider. Belhanda - feghouli - kovalerayi sattik mi cok rahatlariz.

Nahitan Nandezin 70% icin 18 milyona Cagliariyle anlasmislardi Barella satilirsa onun yerini doldursun diye. Yazin da rahat 15 milyon isterler.

Moreno ispanyaya gitmeyi istiyorum diyordu.

Sol bek almayiz. 4 yabanci bekle sezona hayatta girinmez. Hele ybaanci sinirinin ne olacagi belli degilken.

Nahitan Nandezin 70% icin 18 milyona Cagliariyle anlasmislardi Barella satilirsa onun yerini doldursun diye. Yazin da rahat 15 milyon isterler.

Moreno ispanyaya gitmeyi istiyorum diyordu.

Sol bek almayiz. 4 yabanci bekle sezona hayatta girinmez. Hele ybaanci sinirinin ne olacagi belli degilken.

Raye vallecanodan Alex Morgan tam aradigimiz kan solbekte,pas oyununda cok etkili ve cok guzel ortalar aciyor.

belhanda çok iyi futbolcu fakat sorun zaten belhandanın kötü oynaması değil,takım iyice belhandaya bağlandı o olduğu zaman bambaşka oynuyoruz olmadığı zaman oynuyoruz bile diyemiyorum karşı kaleye gidemiyoruz açıkçası belhanda ronaldo messi değil kaderimizin bi oyuncuya bağlanması mutlaka kritik yerlerde sorun çıkartacak kaldı ki belhanda yersiz zamansız kartlar gören bi oyuncu bu yüzden satılacağını düşünüyorum feghouli nerdeyse sneijder kadar kazanıyor kapasitesinin %100 değil %150sini bile verse sneijder kadar katkı veremez satılmıyosa bile indirime gitmesi gerekiyor.para eden oyuncularımız var hele bu sezonu şampiyon bitirirsek mutlaka değerlerine değer katacaklardır ben bu takımın klişeleşen şeylerden kurtulmasını bekliyorum belhanda yoksa takımın performansı yarı yarıya düşmesin,ndiaye 2 maç iyi 2 maç kötü oynamasın,mariano sürekli dizini baldırını tutmasın,muslera pozisyon olmayan yerden rakibe bedava gol vermesin artık

Savanier , brahimi , keny tete , esite bu elemanları takıma kazandırmalıyız sene sonu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Polonyalı 2 topcu vardı polonya basınında fatih terim yaz için 2 oyuncuyla anlaştı deniyordu isimlerini hatırlayan varmı izleyelimm ?

Polonyalı 2 topcu vardı polonya basınında fatih terim yaz için 2 oyuncuyla anlaştı deniyordu isimlerini hatırlayan varmı izleyelimm ?

Biri gitti Fiorentina 4m ye alıp kulübüne geri kiraladı. Adı Symon Zurkowski.

Diğeri Sebastian Syzmanski. Ben Polonya ligini incelerken hiç bir istatistiki veri de çok iyi konumda olduğunu görmedim. Video'lara bakınca yetenekli diyorsun evet ama Gol, Canadian Classification ,Pas isabet yüzdesi, Koşu mesafesi, Tackle hiçbirinde öne çıkmamış henüz, ama çok genç tabi bunu gözardı etmemek lazım. Polonya dışında özellikle Slovakya ve Çekya'da enteresan oyuncular var. Scout ekibi umarım buralara da göz gezdiriyordur.

Bunların dışında Polonya'dan kanatlar için Framkowski(ABD'ye gitmiş.) ile Haraslin'in adı bizimle geçti.

Belhanda>14 milyon
Mariano>6 milyon
Fernando>6 milyon
Feghouli>9 milyon
Diagne satilirsa>11milyon
Muslera satilirsa>8 milyon

54 milyon para olur ,bunlada saglam bir kadro kurulur.

Ama bakin söyluyorum Abdur A. Transferin basinda oldugu surece isterse 100 milyon euromuz olsun cingene pazarligiyla eli bos doner ,beceremez ve biz ambargo koymamiz gereken bir anda hop tepetaklak olur ,bir cuval inciri berbat eder ,cok karanlik gunler görurüz.

Onun icin gerekirse taraftar el atmali ve transferleri becerikli adamlar yapmali.

@Danyal Artemis Bak herkes Kovalera yazıyor.Ben yazdım diye 1 hafta ceza yedim.
kovelera tarzı paylasımların hepsi uyarılıyor. 1 ay içerisinde 3 uyarıya ulasanı da sistem oto atıyor. bu tarz uyarılar sıklaşırsa katlanarak devam ediyor. sadece kovelera dediğin için değildir yani öncesi muhakkak vardır.

Belhanda>14 milyon
Mariano>6 milyon
Fernando>6 milyon
Feghouli>9 milyon
Diagne satilirsa>11milyon
Muslera satilirsa>8 milyon

54 milyon para olur ,bunlada saglam bir kadro kurulur.

Fernando, Muslera ve Mariano ücü 20 milyonmu? Yarisi anca ederler. Musleranin maasini kimse avrupada karsilamaz ve arabistan gidecek gibi tip de degil. 33 yasindaki kücük ligden kaleciye ne zaman o kadar bonservis ödenmis simdiye kadar?

kovelera tarzı paylasımların hepsi uyarılıyor. 1 ay içerisinde 3 uyarıya ulasanı da sistem oto atıyor. bu tarz uyarılar sıklaşırsa katlanarak devam ediyor. sadece kovelera dediğin için değildir yani öncesi muhakkak vardır.
Bunu işte yazmayacaktın. Üyeler şimdi haaa 3 kere yaparsam ayda ancak şutlanıyorum diye ona göre ayarı çeker kendisine:)

12 ay x 2 = 24.

Oh mis gibi. Yılda 24 kere hakkına sahip misal parator demeye bir üyenin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt