Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herrera ile ilgilenen takimlari gorunce bize gelme ihtimali yok. Savanier konusuna gelince, bu oyuncuyu bir cok uye yazip duruyor, kendisini izleyen oldu mu? Nimes'in maclarini izleyen var mi? Yoksa daha cok istatistik ve yorumlara gore mi yaziliyor?
Ya bu işi çözse özse para çözer herrera elbet zor ama çok net ilk çağdan yeni çağa atlarız bir zahmet zor olsun. 5 milyon net bu işi özer gibi ki verecek gücümüz var.
Selçuk 2.9
badou 3
donk 1.8
fernando 3.3

Şunları dağıtıyoruz ve koca bir hiçlik içindeyiz selçuk ile fernandou posalayıp o maaşı aktarsak bile olur.
Savainer'in ise bir maçını izledim 1gol 1 asist yapmıştı rakibin resmen ırzına geçmişti çok değişik bir yaratık, herrera-savainer-x üçlüsünden oluşan bir orta saha ile her maç 20.dakikada biter. Bunu yapacak istekte ekip var mı ona bakmak lazım. Belhanda evladım öbürünün yerindi dolduramayız selçuk çok emeği var işlerine girişeceğimiz için seneye zulüm gibi bir orta saha bizi bekliyor. Aynı kadro korunur mensah alınır sonra acaba niye işler kötü oldu diye bakarız

Ya bu işi çözse özse para çözer herrera elbet zor ama çok net ilk çağdan yeni çağa atlarız bir zahmet zor olsun. 5 milyon net bu işi özer gibi ki verecek gücümüz var.
Selçuk 2.9
badou 3
donk 1.8
fernando 3.3

Şunları dağıtıyoruz ve koca bir hiçlik içindeyiz selçuk ile fernandou posalayıp o maaşı aktarsak bile olur.
Savainer'in ise bir maçını izledim 1gol 1 asist yapmıştı rakibin resmen ırzına geçmişti çok değişik bir yaratık, herrera-savainer-x üçlüsünden oluşan bir orta saha ile her maç 20.dakikada biter. Bunu yapacak istekte ekip var mı ona bakmak lazım. Belhanda evladım öbürünün yerindi dolduramayız selçuk çok emeği var işlerine girişeceğimiz için seneye zulüm gibi bir orta saha bizi bekliyor. Aynı kadro korunur mensah alınır sonra acaba niye işler kötü oldu diye bakarız
Yillik 5m buyuk para, Herrera iyi oyuncu ama artik yuksek yillik ucretlerini azaltmamiz lazim. Scout ekibine guvenip yola cikmaliyiz.

Yillik 5m buyuk para, Herrera iyi oyuncu ama artik yuksek yillik ucretlerini azaltmamiz lazim. Scout ekibine guvenip yola cikmaliyiz.
vallahi herrera su an itibariyle fist class seviyesinde oyle fernando gibi salma seviyesine daha net 3 sene var. Bugun madridr koy siritmadan oynar ki daha gecen sene adamin pesindeydiler. Scout ekibine guvenmeliyiz ama orta sahada ne kadar guvenebilirizki bonservisi olmayan bir oyuncu varsa onunla ugrasilir.
Scout ekibine guveniyorum tabiki suphesis iyi oyuncular onereceklerdir de herrera seviyesinde genc bebe bulma ihtimalleri maalesef yok o hakki her iki kanatta ve alinacak 3. oyuncuda kullanabiliriz.

Orta sahaya 10 milyon maas harcayamayacaksak bosuna sampiyon olup s.ligine gitmeyelim. Kendini kanitlamis 2 oyuncu alip cevresine 700-1 milyonluk adamlarla desteklemeye varim. Hele hele 2 defans oyuncumuz daha caylak seviyesindeyken en diri ve saglam bolgemiz orta saha olmali.

Selçuk 2.9
badou 3
donk 1.8
fernando 3.3

Çok doğru bir noktaya değindin reis "maç 20.dakikada biter" gerçekten abartı değil. Herrera ve Savanier gibi 2 tane dolu dolu orta saha oyuncumuz olsa bu ligde çok değişik işler yapabilirdik. Günümüzde futbol artık orta sahada kazanılıyor baktığımızda Real Madrid bile sorun yaşıyor bu konuda Barça geçen sene inanılmaz sıkıntısını çekti bunun yani dünyanın en iyi takımları bile orta sahaları düştüğü zaman kazanamıyorlar

Yahu Ndiaye Belhanda filan biraz kıpırdandığı zaman çok rahat maç kazanıyoruz, bu sene belki de takımın en kötüsü Fernando Porto deplasmanında biraz iş yapınca Porto deplasmanında bile galibiyeti kaçırdık diyebiliyoruz

İlla Savanier gelsin ne pahasına olursa olsun kafasında değilim dünyada 1001 çeşit orta saha var yeter ki doğru profilde kaliteli "mücadele gücü üst düzeyde" bir orta sahamız olsun da başka hiçbir şey istemiyorum ...

:tbr:

bi an gözümün önüne top sektirdi diye linç yiyen lincoln geldi

Onlarin futbol kültürü öyle. Ondan sakatlayan falan yok adamlari. Kasi Flava diyorlar ona.

cde1c977a4106654f612b48f692dab18.jpg

Güzelmiş Drogba reise ne giderdi. Şaka maka Drogba bizim forvetti demi la

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

Hem bunu hem de Andreas Skov Olsen'u sezon sonu kaparlar

Bu sene şampiyonluk gitti. 2.'lik de iyidir hiç yoktan. Bir ihtimal playoff'lardan Şampiyonlar Ligine kalırız. Zaten play-off'lardan Wien, Paok, Aek, Prag, Krasnodar, Brugge, Liege, Bükreş tarzı takımları eleyemeyeceksen Şampiyonlar Ligi'ne hiç gitme daha iyi. Grupta sonuncu olup kendi ligine gerisin geriye dönersin. Ya da 3. olup UEFA'da 1 tur bile gidemeden yine elenirsin bu sezon olduğu gibi. Ama, Başakşehir'in Napoli, Roma, Juventus, Bayern Münich, Manchester City, Barcelona, PSG karşısında uğradığı hezimeti izlemek zevkli olacaktır.

O yüzden bizim için 2.likte sıkıntı yok. Türkiye'de ilklerin takımı Galatasaray, lig 2.'liginden Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı başarabilen ilk Türk Takımı olarak da adını altın harflerle Türk spor tarihine adını yazdıracaktır. Tabi doğruyu ve gerçekleri konuşmak gerekirse hayalden bağımsız olarak, bu dediğimi başarabilmek için yaz transfer döneminde en az 5 ilk 11 oyuncusu transfer etmek gerekiyor. Mevcut kadrodan Onyekuru, Belhanda, Feghouli, Fernando ve Ndiaye olmamalı. Orta saha ve kanatlar komple değişmeli. Mümkünse sağ ve sol beke genç ve yetenekli oyuncular alınmalı Sivas'taki Douglas gibi.

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Transfer Transfer
Transfer Transfer
Transfer
Diagne​

Son düzenleme:
Bu sene şampiyonluk gitti. 2.'lik de iyidir hiç yoktan. Bir ihtimal playoff'lardan Şampiyonlar Ligine kalırız. Zaten play-off'lardan Wien, Paok, Aek, Prag, Krasnodar, Brugge, Liege, Bükreş tarzı takımları eleyemeyeceksen Şampiyonlar Ligi'ne hiç gitme daha iyi. Grupta sonuncu olup kendi ligine gerisin geriye dönersin. Ya da 3. olup UEFA'da 1 tur bile gidemeden yine elenirsin bu sezon olduğu gibi. Ama, Başakşehir'in Napoli, Roma, Juventus, Bayern Münich, Manchester City, Barcelona, PSG karşısında uğradığı hezimeti izlemek zevkli olacaktır.

O yüzden bizim için 2.likte sıkıntı yok. Türkiye'de ilklerin takımı Galatasaray, lig 2.'liginden Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı başarabilen ilk Türk Takımı olarak da adını altın harflerle Türk spor tarihine adını yazdıracaktır. Tabi doğruyu ve gerçekleri konuşmak gerekirse hayalden bağımsız olarak, bu dediğimi başarabilmek için yaz transfer döneminde en az 5 ilk 11 oyuncusu transfer etmek gerekiyor. Mevcut kadrodan Onyekuru, Belhanda, Feghouli, Fernando ve Ndiaye olmamalı. Orta saha ve kanatlar komple değişmeli. Mümkünse sağ ve sol beke genç ve yetenekli oyuncular alınmalı Sivas'taki Douglas gibi.

Muslera
Transfer Transfer
Transfer Transfer
Transfer
Diagne​

Douglas 90lı önümüzdeki sezon 29 oluyor... yetenekli kısmına katılıp genç kısmına katılmıyorum...

En önemli transferlerimiz orta sahaya olmalı.. Takımın can damarı hem hücum hem savunma anlamında.. Hücum hattın firmino-salah-mane defansında da Van Dijk yoksa orta sahan çok iyi olmadan birşey yapamazsın.. Hareketli ayağı düzgün çift yönlü en az 2 transfer şart.. badouyla falan olacağına da inanmıyorum artık ciddi anlamda pas kalitesi yüksek isimler olmalı..başakşehir emre-irfan-mossoro 3lüsüyle ligin içinden geçiyor.. 1 tane ön libero diyeceğin adam yok içlerinde.. Ama top sende kaldığı sürece deli gibi rakibi kovalamana fiziksel mücadeleye giremeye gerek de yok...Çoğu takım modern regista tarzı oyunculara yönelmeye başladı bu alanda

Douglas 90lı önümüzdeki sezon 29 oluyor... yetenekli kısmına katılıp genç kısmına katılmıyorum...

En önemli transferlerimiz orta sahaya olmalı.. Takımın can damarı hem hücum hem savunma anlamında.. Hücum hattın firmino-salah-mane defansında da Van Dijk yoksa orta sahan çok iyi olmadan birşey yapamazsın.. Hareketli ayağı düzgün çift yönlü en az 2 transfer şart.. badouyla falan olacağına da inanmıyorum artık ciddi anlamda pas kalitesi yüksek isimler olmalı..başakşehir emre-irfan-mossoro 3lüsüyle ligin içinden geçiyor.. 1 tane ön libero diyeceğin adam yok içlerinde.. Ama top sende kaldığı sürece deli gibi rakibi kovalamana fiziksel mücadeleye giremeye gerek de yok...Çoğu takım modern regista tarzı oyunculara yönelmeye başladı bu alanda

Bizim transfer dediğimiz noktalara senin dediğin Başakşehir'li oyuncuları yazsak şimdiye 10 puan önde şampiyonluğu garantilemiştik. Visca ve İrfan dışında diğer 3'ü 35 küsür yaşında. Bu 5'linin 25 yaş civarı genç versiyonlarını bulmak lazım.

Muslera
Emre İrfan
Visca Mossoro Arda

Diagne​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt