Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapacağınız toplantının içine edeyim.

Hoca sana da yazıklar olsun yazıklar.

Yönetimden hala bir açıklama yok mu? Üç maymunu oynamaya devam mı?

Arkadaşlar sakin olalim artık, bitti sonuçta trabsfer dönemi. 2 adam daha alinsa güzel olurdu ama alınmadı, takımımıza sahip çıkma zamanı. Geçen sene bizde öyle bir kadro kurduk ki herkes 20 puan fark atarız diyordu ama sahada öyle olmuyor. Milli maç arası alanya maçını alırsak tekrar havaya gireriz diye düşünüyorum. Terimin belhanda ve feg ısrarından vazgeçmesi lazım. Çift forvet oynayacaksak falcao ve Diagne beraber olmaz ağır adamlar, babel ya da oğulcan , ali yavuz denenmeli.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu febenin kac yabancisi oldu? Dirar rodri serdar zanka falan da elde kaldi, bukadar maasi nasil ödicek? 1-2 kötu sonucta oyuncular maasini alamiyor haberleri cikar

hocayı karıştırma !!!! muhsin !!!!
17798.jpg

o da var tabi
tüm gençler dahil

Hiçbiri oynatılmayacak. En azından devre arasına kadar Belhanda-Feghouli-Arda-Diagne-Falcao gibi çöpleri izlemeye mecbur bırakacak muhteşem direktörümüz bizi. Benim bu takımı izlemeye hiç niyetim yok açıkçası. Alsın evlatlarını başına çalsın.

Bu Fener şaka mı yahu, 150 Milyon değil 1500 Milyon herhalde limitleri bu kadar oyuncu nasıl alınabiliyor o limitle. Ha bu arada dişe dokunur oyuncu sayısı bir elin parmağını geçmez ama sıkıntı o değil yani.

Fener bayağı saçmaladı, tamam kadro olarak şampiyonluğun en büyük adayı ama kadrosu çok şişti, şampiyon olsa da seneye elinde patlar bu kadro

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben dün urfadan İstanbul a gelen uçakta Süleyman lus u gördüm biraz muhabbet ettik hayırlı olsun Urfa'ya imza atmışsın inşallah hem Urfa hem Galatasaray için hayırlı olur dedim o da sağol abi falan dedi ama açıklama olmadı galiba ben mi kaçırdım yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt