Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülkenin hali ne ki , futboldan beklentimiz olsun.
O kadar sorun varken , gelip futbola salça oluyor , şu soktuğumun siyaseti.
futbola salca olmuyo futboldakiler gidiyo salca oluyor siyasete onlar da teklifi geri cevirmiyo
stat arazi tesis vs her seyde devletin kapisi calindi onlar da cevapsiz birakmadi kulupler bitik borc vs hepsi iflaslik

Öyle bir durumda da bankalar anlaşmasını yapacaklar.

Bilerek daha anlaşma yapmadılar.

O bahsettikleri ödenmeyecek borcun taahhütü bankalar anlaşması. Yani bankalar anlaşması olmazsa o borcu ödemek zorunda kalırlar limitleri de yine 150ye iner.

O bahsettikleri ödenmeyecek borcun taahhütü bankalar anlaşması. Yani bankalar anlaşması olmazsa o borcu ödemek zorunda kalırlar limitleri de yine 150ye iner.

Abi tff vergi borçlarını da erteletti.

Benim demek istediğim adam kulübe kendi parasını dolaylı yoldan sokuyor. Kalmaya karar verirse her türlü yolunu bulur. Avis senelik 10m Euro verir , TÜPRAŞ verir , beko verir vs vs.

Herif takıntılı , saplantı seviyesin de fenerli ve para konusunda da varını yoğunu basacak seviyede bir herif.

bizde böyle tutkulu adamlarda para olmuyor. Parası olanda elini cebine atmıyor.

Abi tff vergi borçlarını da erteletti.

Benim demek istediğim adam kulübe kendi parasını dolaylı yoldan sokuyor. Kalmaya karar verirse her türlü yolunu bulur. Avis senelik 10m Euro verir , TÜPRAŞ verir , beko verir vs vs.

Herif takıntılı , saplantı seviyesin de fenerli ve para konusunda da varını yoğunu basacak seviyede bir herif.

bizde böyle tutkulu adamlarda para olmuyor. Parası olanda elini cebine atmıyor.

Versin yav, cepten vere vere döndürecekse onun sonu gelmez.

Versin yav, cepten vere vere döndürecekse onun sonu gelmez.

Senin gelirin , giderin ortada herkes için ortada bu durum.

atıyorum şampiyon oldun , şampiyonlar ligine gittin gruptan çıktın diyelim.

Avrupa gelirlerin , türkiye gelirlerini topla gs yada fb için toplam 80m diyelim bu 81 olmaz.

Sen daha üstüne kendi cebinden koymadan çıkamazsın senin ülkenin marka değeri belli.

Adidas , nike sana 5m veriyorsa bir sonraki anlaşmada 15m vermez

Baskan konuscek
Rasim ozan iyi espri yapti fln dedi daha baslamadan
Godotyu beklemek gibi bosuna fln dedi

Senin gelirin , giderin ortada herkes için ortada bu durum.

atıyorum şampiyon oldun , şampiyonlar ligine gittin gruptan çıktın diyelim.

Avrupa gelirlerin , türkiye gelirlerini topla gs yada fb için toplam 80m diyelim bu 81 olmaz.

Sen daha üstüne kendi cebinden koymadan çıkamazsın senin ülkenin marka değeri belli.

Adidas , nike sana 5m veriyorsa bir sonraki anlaşmada 15m vermez
Reis 15 m euro bütçeli takım ŞLde dişe diş oynuyor.

50-60 maaş verip sıçan bizden başka ülke yoktur.

Trabzon 20 milyon butce ile içinden geçti bu ligin.Bizim 4 kağnı o kadar alıyor işte.

Başkanı dinlemeye gerek yok yazayım.Galatasarayın parasını sokağa atmadık der.Bir de limit konusunda fenere laf atar

Ejp1dPiWAAAY169

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt