Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bunu cidden merak ediyorum. Seçim olursa eğer muhtemel adaylardan hangisini desteklersiniz?

Hep aynı isimler, Burak Elmas , Ozan Korkut yok mu , genç isteyen başka bir aday.

Selamün Aleyküm Renkdaşlar

Mapushane den çıkmış bulunuyorum, Gözlerim güneş ışığına yavaşça alışıyor...

Ocak Ayında Bomba Şovlarına Devam.
Oyuncuları Avrupa Ligi'nde vitrine sokarız, hele son dak gelen #6'yı, değil mi Apo?!

Şimdi doğru taktiği ve sistemi bulmak lazım mevcut kadro ile. Hoca gençlere şans vermeli. Taylan, Ali Yavuz ve Kerem ilk11'e monte edilmeli. FEG ve Babel yerine, Sekidika'yı görmek isterim keza...

Bu Forma'ya güveniyoruz - Mayıslar bizim olacak! Şampiyon Galatasaray !
Ejiy9p_WkAACATC.webp

Bakıyorum da yönetim kurulu oluşturuyorsunuz.
Başkan olacak kişilik cengiz gibi taştan para cikarabilen biri olmalı ama herşey yönetimde bitiyor adam çok parali çok taş saklıdır getirir kardeşini sportif direktör yapar kulübün içinden geçerler.

Denge önemli. Gelecek yönetim paranindegerini bilecek, oyuncuları pazarlama yeteneğine sahip bağlantıları olan kişileri ve ayni anda ülke içinde gelir üretici kaynaklar yaratabilen vizyonu geniş kişilerden oluşmalı.
Cengiz iyi niyetli sert mizahlı bir başkan ama yönetimindeki üretim alanında sorumlu kişilerde is yok.
Vallahi normal bir kulüp sinandan tut, balhandaya kadar bir şekilde satıp para kazanırdı. Ahmet, jimmy falan en kotu 1 er milyonu vardı. Bizim yönetimin en büyük hatası bu gönderilmek istenen oyuncuyu çöp bundan is olmaz olarak görüp edava elden çıkarmak için çabalamak. Adamlar nagatomoyu aldılar Fransa da oynatiyorlar yahu daha ne diyeym.
Uluslararasi bağlantı çok önemli.
Biz belki de bu yönetim ilk geldiğinde badouyu faruk süreni damadı sayesinde satmisizdir. Ozan harici avrupa ülkesine parayla satabidigimiz adam yok.

Sürekli açıklama yaparak hem taraftarı hem camiayı geriyorsunuz. Bu şekilde kimse konsantre olamaz lige. Seçim yapacaksanız devre arası olmadan herşey bitsin en azından bir umut olur.

Selamün Aleyküm Renkdaşlar

Mapushane den çıkmış bulunuyorum, Gözlerim güneş ışığına yavaşça alışıyor...

Ocak Ayında Bomba Şovlarına Devam.
Oyuncuları Avrupa Ligi'nde vitrine sokarız, hele son dak gelen #6'yı, değil mi Apo?!

Şimdi doğru taktiği ve sistemi bulmak lazım mevcut kadro ile. Hoca gençlere şans vermeli. Taylan, Ali Yavuz ve Kerem ilk11'e monte edilmeli. FEG ve Babel yerine, Sekidika'yı görmek isterim keza...

Bu Forma'ya güveniyoruz - Mayıslar bizim olacak! Şampiyon Galatasaray ! Ekli dosyayı görüntüle 98004
Aleyku selam aro. Baslamayalim gene bomba, dana falan

hatay şu an cayır cayır yanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt