- 10 Mart 2013
- 121.555
- 158.281
- 5.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cüneyt çakır'a benziyor bu da
onu diycektim süper ligde cüneyt çakır diyeona da saldır savaş aç asist düşmanlarına
feghouli belliki alanya macında asist rekoru kıracak
Allah belanı versinFernando Reges: “Kariyerimin bir noktasında Türkiye'ye gitme şansını yakaladım ve benim için iyi bir seçenekti. Galatasaray'a giderek geri adım attığımı biliyorum ancak çalışmaya devam ettim ve Sevilla gibi bir takıma dönmeyi başardım.”
Ekli dosyayı görüntüle 98521
Hic kizmayalim adam hakliFernando Reges: “Kariyerimin bir noktasında Türkiye'ye gitme şansını yakaladım ve benim için iyi bir seçenekti. Galatasaray'a giderek geri adım attığımı biliyorum ancak çalışmaya devam ettim ve Sevilla gibi bir takıma dönmeyi başardım.”
Valla değeri gidince anlaşıldı.Fernando Reges: “Kariyerimin bir noktasında Türkiye'ye gitme şansını yakaladım ve benim için iyi bir seçenekti. Galatasaray'a giderek geri adım attığımı biliyorum ancak çalışmaya devam ettim ve Sevilla gibi bir takıma dönmeyi başardım.”
Bizim gruplara kalmayı beceremediğimiz Avrupa Liginde adam kupayı kaldırdı daha ne olsunHic kizmayalim adam hakli
Gerceklerle yuzlesirsek duzelme ihtimalimiz daha yuksek olurBizim gruplara kalmayı beceremediğimiz Avrupa Liginde adam kupayı kaldırdı daha ne olsun
tabi ki haklı yawHic kizmayalim adam hakli
Vay pezevenk.Fernando Reges: “Kariyerimin bir noktasında Türkiye'ye gitme şansını yakaladım ve benim için iyi bir seçenekti. Galatasaray'a giderek geri adım attığımı biliyorum ancak çalışmaya devam ettim ve Sevilla gibi bir takıma dönmeyi başardım.”
Zaten hayaller ile kendimizi avuttuğumuz için bu durumdayız ya 2000 yılından sonra neden düştüğümüzü konuşmak yerine 2000 yılındaki başarılar ile kedimiz avuttuk hala 17 Mayıs'ı kutluyoruz kendi kendimize. Yine aynı şekilde 12/14 yılları arası başarılardan sonra ne hale geldik demek yerine Juventus&Real olan gruptan çıktık diye sevinmeyi tercih ettikGerceklerle yuzlesirsek duzelme ihtimalimiz daha yuksek olur
bugün 2. lig maclari oynaniyor
kiralik gönderdigimiz topculardan
Abdussamed Karnucu (Tarsus Idman Yurdu): ilk 11de basladi, 1 gol atti (3-0), 69. dakikada oyundan alindi, 3-2 kazandilar
Ercan Sirin (Sirik Belediyespor): ilk 11de, 90dk oynadi, 2-0 kazandilar
Süleyman Lus (Sanliurfaspor): kadroda yok (Milli Takimda)
Erkan Süer (Sanliurfaspor): kadroda yok (Milli Takimda)
Emirhan Civelek (Sakaryaspor): kadroda yok
Metehan Mertöz (Eyüpspor): kadroda yok
19da Ferhan Evren'in maci var, gecen mac ilk 11de baslamisti
Zaten hayaller ile kendimizi avuttuğumuz için bu durumdayız ya 2000 yılından sonra neden düştüğümüzü konuşmak yerine 2000 yılındaki başarılar ile kedimiz avuttuk hala 17 Mayıs'ı kutluyoruz kendi kendimize. Yine aynı şekilde 12/14 yılları arası başarılardan sonra ne hale geldik demek yerine Juventus&Real olan gruptan çıktık diye sevinmeyi tercih ettik
Sevilla'nın tombala çektiği sevkine kupa kaldırdığı Avrupa Ligi'ne gidemeyecek hale geldik, şampiyonlar liginde gol atamayacak galibiyet alamayacak hale geldik doğruya doğru Edirne'den ileri çıktığımız anda diğer Türk takımlarından bir farkımız kalmadı son zamanlarda
Şampiyon olup şampiyonlar ligine gitsek bile tamamen formalite oluyordu bizim için zaten bundan sonra lig şampiyonunun bile şampiyonlar ligine katılabileceği tartışılırken önümüzdeki 5-10 yıl içinde bir Türk takımının şampiyonlar ligi gruplarına bile kalabileceğini sanmıyorum
Ve biz hala yabancı sınırını tartışıyoruz şaka gibi Fatih Terim'in dün yaptığı "borçların faizlerini bile ödeyemecek haldeyiz" açıklamasını kimse konuşmaya bile cesaret etmiyor bankalardan borç üstüne borç alındığını ileri tarihli anlaşmalar yapmak derdinde herkes kimse çıkıp Avrupada herhangi bir X takımla baş edebilecek durumda değiliz demiyor
Önce neden kaybettiğimizi konuşmak lazım işleri düzeltmeye burdan başlamak gerekiyor, kusurları halının altına doğru süpürmek yerine
ŞeroFernando Reges: “Kariyerimin bir noktasında Türkiye'ye gitme şansını yakaladım ve benim için iyi bir seçenekti. Galatasaray'a giderek geri adım attığımı biliyorum ancak çalışmaya devam ettim ve Sevilla gibi bir takıma dönmeyi başardım.”