Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ryan Babel: ”Galatasaray ile 2 yıl sözleşmem var. Ondan sonra Premier Lig'e dönebilirim. Şu anda kariyerimi anlattığım bir rap albümü ile meşgulüm."

5de164df66a97cfc1a1937ee.jpg

Ayak tenisi yerine bunu mu yaptirsa hoca? Ama ona da laf atan olur herhalde.

iyi olur ayak tenisi esprisi eskidi zira

Yavaş yavaş futboldan nefret etmeye başlıyorum. Bunun sebebi 10 yıl önceki futbol zevkini alamamam. Önceki futbol anlayışında maçlar 2 takımın arasında geçerdi. Şimdi ise paralı veya sistemli takımların tek kale oynaması canımı sıkıyor. Böyle oynanacaksa iyi oynayan takımları tutalım. Eskiden yetenekli oyuncuları pür dikkat izlerdik, 1 2 hareket yaptıgında zevkten uçardık. Şimdi altyapı falanda işin içine girdi her takım yetenekli futbolcu çıkarıyor. Sahada futbolcu ne yapıyor, hangi futbolcu hangisiyle yarışabilecek anlaşılır değil. Futbol para piyasasını kölesi ve guardiola gibi heriflerin elinde durduğu sürece zevk vermeyecek. Eski futbol anlayışında Messi ronaldo kaka vb bunların ismi duyulurken şimdi haland coman lewandoski say say bitmiyor. Günde 5 6 maç izlerim, herkes bu sisteme uyma peşinde. Neyse ki oyuncu üzerinde o kadar da etkileri yok ama o duruma geliyor gibiler. Bana göre 2 3 yıl sonra ismi olup çökecek takımların taraftarı ve onların çocukları futboldan uzaklaşacaktır. Futbol yanlış noktaya evriliyor. Para yavaş yavaş zevkleri de bitiriyor.

Son düzenleme:
Yavaş yavaş futboldan nefret etmeye başlıyorum. Bunun sebebi 10 yıl önceki futbol zevkini alamamam. Önceki futbol anlayışında maçlar 2 takımın arasında geçerdi. Şimdi ise paralı veya sistemli takımların tek kale oynaması canımı sıkıyor. Böyle oynanacaksa iyi oynayan takımları tutalım. Eskiden yetenekli oyuncuları pür dikkat izlerdik, 1 2 hareket yaptıgında zevkten uçardık. Şimdi altyapı falanda işin içine girdi her takım yetenekli futbolcu çıkarıyor. Sahada futbolcu ne yapıyor, hangi futbolcu hangisiyle yarışabilecek anlaşılır değil. Futbol para piyasasını kölesi ve guardiola gibi heriflerin elinde durduğu sürece zevk vermeyecek. Eski futbol anlayışında Messi ronaldo kaka vb bunların ismi duyulurken şimdi haland coman lewandoski say say bitmiyor. Günde 5 6 maç izlerim, herkes bu sisteme uyma peşinde. Neyse ki oyuncu üzerinde o kadar da etkileri yok ama o duruma geliyor gibiler. Bana göre 2 3 yıl sonra ismi olup çökecek takımların taraftarı ve onların çocukları futboldan uzaklaşacaktır. Futbol yanlış noktaya evriliyor. Para yavaş yavaş zevkleri de bitiriyor.

Renktaş dediğin gibi çok yetenekli oyuncu çıkıyor ama eski oyuncular kadar olamazlar. Eskiden takımlarıyla özdeşleşmiş ve kaliteli oyuncular daha fazlaydı. Bir çırpıda kadrolarını sayardık. Mesela efsane Milan, Arsenal kadrosu falan deriz ama bu zamanlarda oluşan hiçbir kadro ileride efsane olarak anılmayacak. İş tamamen paraya döndü. Eskiden internet kafelerde -Winning Eleven dı o zaman galiba😊- oynarken mesela Kaka için Milan, Zidane,Carlos için Real'i , Ronaldinho, Eto için Barçayı seçicem vs. diye kapışırdık. 😅 Milli takımlar oynayalım dediğimiz zamanda biri Brezilya'yı seçerse ohoo haksızlık oluyor derdik. 😁
Liverpool - Gerard
ManU - Scholes, Giggs
Real - R.Carlos, Raul
Milan - Maldini, Kaka, Shevchenko
Juve - Thuram, Nedved, Del Piero,Trezeguet
Arsenal - Henry, Bergkamp

No 9, Ronaldinho vb. jenerasyon da izlemesi keyifli oyunculardı. Şimdi sonuç alma oyun zevkinin önüne geçti. Tamam 3 puan almak, elemek önemli de eskiden çok daha keyifliydi maçları izlemek. Şimdi takımımız dışında -milli takımda dahil- maçları pek umursamıyorum.

Türkiyede oynarken bir kere bile tecavüz olayi konusulmadi galiba bizim medya adami övüp duruyordu

brezilyaya transfer olduktan sonra da fazla maas istemedi diye övülüyordu tecavüzcü pislik herif

Türkiye'de Faruk Bildirici'nin Hürriyet'teki yazısı dışında bir kez bile haber olduğunu hatırlamıyorum. O da kendi gazetesine çakmıştı o yazıda zaten.

Türkiyede oynarken bir kere bile tecavüz olayi konusulmadi galiba bizim medya adami övüp duruyordu

brezilyaya transfer olduktan sonra da fazla maas istemedi diye övülüyordu tecavüzcü pislik herif

bu paintsilli biz istemistik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt