Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Yılmaz: "Benim işim gol atmak, sağlığım elverdiğince, yettiğince bunu yapmaya çalışıyorum. Bunda da fena olmadığımı düşünüyorum. Yılın Forveti adaylarının hepsi yabancı oyuncu, bir tek ben Türk'üm. O zaman bir ayrıcalığım olsun ve ödülü bana versinler."

yeminle gerizekali bu herif. Irkcilarin babasi

Burak Yılmaz: "Benim işim gol atmak, sağlığım elverdiğince, yettiğince bunu yapmaya çalışıyorum. Bunda da fena olmadığımı düşünüyorum. Yılın Forveti adaylarının hepsi yabancı oyuncu, bir tek ben Türk'üm. O zaman bir ayrıcalığım olsun ve ödülü bana versinler."

yeminle gerizekali bu herif. Irkcilarin babasi

Puhahahaha Türk futbolunun gelecekteki keneleri bunlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Koç'un konuşması bölünüp durdu hoş olmadı , Fatih Terim arası :D

fatih terim : "bence yılın transferi eren derdiyok"

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kulüplerimizin tek kurtuluş yolu var o da kulüplerin satışı.

Duygusallığa devam edip ileriye dönük profesyonelce bir şirket gibi kulüplerin yönetilmesi istiyorsak satıştan başka çare yok.

Dursun

Ahmet

Mehmet

Mustafa

Ali

Veli

vs...

Kim gelirse gelsin başkan olarak hiç birşey değişmez. Kafalar aynı düz mantık.

Kulüpler borç batağından ancak satışları ile kurtulur.

Dernek statüsünden acilen çıkarılmalı kulüpler. Şu herşeye duygusal bakan insanlardan gına geldi artık.

Biz şöyleyiz böyleyiz derler ama yönetimine bakarsın diğeri ile fark göremezsin.

Bu lise olayının da acilen kulüpten kopması gerekiyor.

Profesyonelce bir firma gibi yönetilmeli artık kulüpler. Bu işe sadece şampiyonluk ve kupalar değil ticaret olarak da bakılması gerekiyor.

- Oyuncu alıp satacaksın

- Alt yapına yatırım yapacaksın

- Yıllık maaş bütçesi bonuslar ve ekstra ödemeleri önceden planlayacaksın.

Bunları yapabilmek için de yabancı sınırı getirmeyeceksin. Çünkü Avrupa kulüpleriyle yabancı oyuncular ile yarışabilirsin. Yabancı kesinlikle serbest olmalı. Önce kafalar değişmeli.

Ben yabancı sınırını getireceklerini düşünüyorum. Ama baskıyı görüp yine serbest bırakacaklar.

Dm6LQ5qXoAApXGe.jpg:large

Yav bu Ali koc neler yapmis burada hic gundem olmadi
Ulan musaf hic haber vermedin

ub.msji

Beinsports Fatih Hoca diger tarafta roportaj icin hazir olunca Ali Koc, Mustafa Cengiz, Fikret Orman, Goksel Gumusdag ve Yildirim Demiroren'in beraber oldugu yayina ara verdiler

:d

Dm6LQ5qXoAApXGe

safak pringles kutusunun uzerindeki biyikli herife benzemis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt