Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadro dışı kalan seri yi bile nasıl kiralayamadık ya akıl alır şey değil.

Ali Naci Küçük: "Falcao’yu Fatih Terim değil, Galatasaray yönetimi aldı. Fatih Terim 'Samatta', yönetim 'Falcao' dedi. Diagne'den ağzı yanan yönetim bir dünya markası transfer etmek istedi."

Ali Naci Küçük: "Falcao’yu Fatih Terim değil, Galatasaray yönetimi aldı. Fatih Terim 'Samatta', yönetim 'Falcao' dedi. Diagne'den ağzı yanan yönetim bir dünya markası transfer etmek istedi."
İyi bok yemişler. Çok güzel bir dünya markası transfer etmişler 41 kere maşallah!

samatta bonservisli falcao bonservissizdi ve ffp parası yoktu diye hatırlıyorum

Özil Premier League kadrosuna yazılmamış Arsenal tarafından.

H.O. diyebiliriz sanırım

Bizim yeni #10 olur,
Ocak ayın Çileği olur..

ae3f809e-6183-4eae-a75b-1a2b347bf0ce_w948_r1.77_fpx29_fpy28.webp

HABERASLAN ÖZEL HABERİ

Galatasaray’da Mali genel kurul ve secimli genel kurul yaklaşıyor. Camiada baskan adayları bir bir ortaya çıkacak. Edindiğimiz net bilgi Burak Elmas başkanlığa aday olacak. Liste için de çalışmalara başladığı belirtiliyor.

Burak Elmas eski baskan Faruk Süren'in damadı ve UEFA kupasını kazanılan dönemde futbol şube sorumlusu görevini üstleniyordu.

Camiamız için hayırlısı olsun. Detay bilgiler geldikçe paylaşacağız.

Omar Elabdellaoui, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Dün sırt ağrıları nedeniyle antrenmanı yarıda bırakan Sofiane Feghouli, bugünkü antrenmanda yer almadı.

Sol üst arka adalesinde ağrı hisseden Martin Linnes antrenmanda yer almadı.

Omar Elabdellaoui, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Dün sırt ağrıları nedeniyle antrenmanı yarıda bırakan Sofiane Feghouli, bugünkü antrenmanda yer almadı.

Sol üst arka adalesinde ağrı hisseden Martin Linnes antrenmanda yer almadı.

Sakatlıklar başlamış :)

Şu herifi kadro dışı bırakmayan/bırakamayan teknik/idari heyete yazıklar olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt