Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keske tamamen kaldirsalar
......
2f7.webp

Verstuurd vanaf mijn SM-A310F met Tapatalk

Ama kaldirilirsa sadece bize degil ki , bizim ayarimizdaki tum takimlara kaldirilacak

Yani burnley , lokomotif ya da benfica da kiralayamayacak

Ve bir seyi atlamayin , kiralama yasaklanirsa sadece kiralayan degil kiraya verenler de negatif etkilenecegi icin (hem maddi hem de kadro oyuncu sayisi acisindan) , rekabette bilakis artis olacaktir

Su sekilde ornek vereyim . Mesela bir everton cikti karsina , o da atiyorum city deki gayet iyi ama city ayarinda olmayan bir oyuncuyu kiralayamayacak

Top class takimlar icin diyorsaniz zaten kosullar ne olursa olsun rekabet sansimiz yok , ama orta veya orta ust segment takimlari dusunurseniz lehimizde bir durum olur cunku kiralanacak oyunculardan daha gozde liglerdeki orta sira takimlari daha cok faydalaniyor

Siz city oyuncusu olup 1 seneligine kiralanacak olsaniz kendi ulkenizde , barcelonali orn dennis suarez olsaniz eibar veya malagaya mi yoksa 1 seneligine turkiyeye mi gelirsiniz ?

Makasi acar tepe takimlarla bu karar dogrudur ama o 15-20 takim disindaki bizim ayarimizdaki takimlarla durumumuz dusunulurse lehimizde calisir dusuncesindeyim

Umarım fatih terim sinan ve ahmet gibi çöpleri oynatmaz. Maicon zaten sakat. Ne sinanmis arkadas ya .

Bir şeyin yasaklanma fikri benim hoşuma gitmiyor açıkçası çok mantıklı gerekçeleri yok ise zira bu yasağın mantığı nedir ben anlayamadım açıkçası?

Alan takımdan çok kiralık oyuncu veren takıma bir kısıtlama getirilse bir mantığı olabilir. X oyuncu hiç M. City ile maça çıkmıyor ama sadece o takımla sözleşmesi var diye X paraya kiralanıyor veya belli bir süre sonra satılıyor bu arada dönen çark irdelenebilir veya engellenebilir.

Kasımpaşa maçı ilk 11 tahminim :unsure:

Hoca 2. yarı Moskova maçını düşünerek bazı oyuncuları kenara alır diye düşünüyorum.

2nroehu.jpg

keske hoca süpriz yapip ozan+ ali yavuzu oynatsa

Bence iyi olur bu kiralama sınırı mesela Porto geçen sene 19 tane futbolcusunu kiralık vermiş diyelim ki bir adam beğendik transfer etmek istiyoruz genç potansiyelli vs. diye sonra karşına Porto çıkıyor sen 2-3 verebilecekken adamlar istediği kişiye 6-7 mil. € bonservis verebiliyor tutarsa tutar tutmazsa kiraya veririz diye

Veya bu sene Chelsea 17 tane futbolcusunu başka takımlara kiralamış iyice rayından çıkıyor iş böyle olunca ...

Ama kaldirilirsa sadece bize degil ki , bizim ayarimizdaki tum takimlara kaldirilacak

Yani burnley , lokomotif ya da benfica da kiralayamayacak

Ve bir seyi atlamayin , kiralama yasaklanirsa sadece kiralayan degil kiraya verenler de negatif etkilenecegi icin (hem maddi hem de kadro oyuncu sayisi acisindan) , rekabette bilakis artis olacaktir

Su sekilde ornek vereyim . Mesela bir everton cikti karsina , o da atiyorum city deki gayet iyi ama city ayarinda olmayan bir oyuncuyu kiralayamayacak

Top class takimlar icin diyorsaniz zaten kosullar ne olursa olsun rekabet sansimiz yok , ama orta veya orta ust segment takimlari dusunurseniz lehimizde bir durum olur cunku kiralanacak oyunculardan daha gozde liglerdeki orta sira takimlari daha cok faydalaniyor

Siz city oyuncusu olup 1 seneligine kiralanacak olsaniz kendi ulkenizde , barcelonali orn dennis suarez olsaniz eibar veya malagaya mi yoksa 1 seneligine turkiyeye mi gelirsiniz ?

Makasi acar tepe takimlarla bu karar dogrudur ama o 15-20 takim disindaki bizim ayarimizdaki takimlarla durumumuz dusunulurse lehimizde calisir dusuncesindeyim
Pffff cok boş bir adamsin.

Verstuurd vanaf mijn SM-A310F met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt