Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buraya da yazalim. Ara transfer de gerekli oyuncular:
Sprinter çalımcı santrafor aboubakar tarzi
Yine ayni sekilde skorer orta saha
Çalımcı driplingci kanat bruma tarzi

IMG_9462.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fikstürü inceledim de 28 şubattan itibaren bjk ve göztepe dışında zor maç yok gibi nerdeyse

28 ine kadar firesiz gidersek şampiyon oluruz rahat

Mustafa Denizli'de benim için efsanemiz Avrupa'da Galatasaray ile.
Zincirleri kiran hoca.

firtinada dogan andallarin ve ilk insanlarin rhoynarin ve yedi krallığın tek gerçek hükümdarı. isminin birincisi. büyük çim denizinin khaleesi'si. ateşgeçirmez. mhysa. ejderhaların annesi. zincirkıran. meeren kraliçesi. gümüş leydi. ejderhaların kanı diye sürüp giden Mustfa Denizli.

1608674253219.png

Kerem Yusuf Ersunar
Emin Bayram
Bartuğ Elmaz
U17 Elit Gelişim Ligi(2019) | Maç sonucu Galatasaray 2-1 Fenerbahçe

Bugün üçü de a takım kadrosundaydı(arda keşke keremi de fotoğrafa dahil etseydi)
1608674354117.png

Tahkim kararları geldi. Birazdan PFDK kararları da gelir

Fatih Karagümrük A.Ş.'nin futbolcu Erik Sabo'nun müsbaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 41/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca çift sarı kart görmesi nedeniyle oynamaması gereken müsabaka dışında ayrıca 3 resmi müsabakadan men ve 13.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile,

Bunu görmemiştim.

Official Twitter account of Tamer Abdelhamid. Football coach for Zamalek. Former football player for Zamalek and national team.

Gedsonu gormeden yorum yapmak yanlis olabilir ama sonradan editleriz fikrimiz degisirse.

Dos transferi olmadığı için hala sampiyonluk sansımızı düşük görüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt