Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb geçen transfer dönemi 150 tane oyuncu aldıktan sonra ses çıkarmayan, biz 4ü kiralık 1i beleş 5 tane transfer yaptıktan sonra aklına limit düşen bjk başkanı mı?

Ben bir fark göremiyorum.

Beşiktaş'ın kurnazlığı şurada geçen devre limitte eksidelerdi , şimdi nötrlediler galiba.

Açıklama bize yönelik değildi bence ki , biz iki devre de limitlere uyduk.

Ama hepsi aynı bölüm laciverdi ona katılıyorum.

1612537915671.webp

Bildigimiz üzere bazi takimlar arasinda kontrata x takim sampiyon olursa, diger takim € bonus aliyor. Mesela Irfan Can transferi icin basaksehir 1 milyon alacak fenerbahceden. Ben sike den farki görmüyorum. Basaksehir zaten hedefi kalmadi. Fenerbahceden simdi niye puan alsin ki? Gümüsdag para alayim diye fener sampiyon Olmak ister ve kaybeder. Bu Bonus olayi sacma degil mi?

Ne alaka yav 1 maçı kazanınca 3 milyon lira alıyorsun zaten üstüne sıralamana göre de aldığın para artıyor. Üstüne mağlup olunca takım ritim kaybediyor vs vs

Bildigimiz üzere bazi takimlar arasinda kontrata x takim sampiyon olursa, diger takim € bonus aliyor. Mesela Irfan Can transferi icin basaksehir 1 milyon alacak fenerbahceden. Ben sike den farki görmüyorum. Basaksehir zaten hedefi kalmadi. Fenerbahceden simdi niye puan alsin ki? Gümüsdag para alayim diye fener sampiyon Olmak ister ve kaybeder. Bu Bonus olayi sacma degil mi?
Ligin son maçı Başak ile olsa ve şampiyonluk maçı olsa çok talihsiz olur.

Ama aynısını geçmişte bizde yaptık, o yüzden bişey diyemeyiz.

Ama yurt içinde yasaklanmalı, aynı Bosman kuralının bazı ülkelerde yurt içinde etik açıdan yasaklı oldğu gibi.

Etik değil diyip yasaklanmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt