- 1 Ağustos 2014
- 62.956
- 73.211
- 4.218
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen renktaşına güvenÖyle olsa sona bırakırdı
tam tersi o bilgi için gelenler varsa hemen söyleyeyim dedi
Protokol imzalamak yasak.Sen renktaşına güven
salihle bugüne kadar protokol yapılıp sözleşme imzalanmıştı bugün bjkyle anlaşmış
nereye gitmiş o protokoller
Oumar elabdeaelllaouyi ile nasıl imzaladıkProtokol imzalamak yasak.
Salih işi herkesin içinde şüpheliydi zatenSen renktaşına güven
salihle bugüne kadar protokol yapılıp sözleşme imzalanmıştı bugün bjkyle anlaşmış
nereye gitmiş o protokoller
Çocuk net gsliSalih işi herkesin içinde şüpheliydi zaten
ifbde oynamış olmasından ve sosyal medyada boy boy fotolarının olmasından dolayı
Bir dergi röportajında da Galatasaray'da oynamak isterim demiş ama çözemedim ben bu işiÇocuk net gsli
salih gs ile protokol imzaladı diye aylardır söyleniyoki devre arası bi miktar verebilseydik alanyaya o dönem geliyodu neyse sezon sonu gelir dedik
ama birden bjkye transfer oluyo nasıl oluyosa
Yurticinde yasakOumar elabdeaelllaouyi ile nasıl imzaladık
Kağıt üstünde öyledirde yinede bişeyler kesinleştiriliyodur yawYurticinde yasak
Oyuncunun insiyatifine/vicdanina bagli. Protokol kmzalayabilsek mhy bizdeydi suan.Kağıt üstünde öyledirde yinede bişeyler kesinleştiriliyodur yaw
Bir dergi röportajında da Galatasaray'da oynamak isterim demiş ama çözemedim ben bu işi
Yurtdışında serbestte yurtiçinde niye değil mantığını anlamadımOyuncunun insiyatifine/vicdanina bagli. Protokol kmzalayabilsek mhy bizdeydi suan.
Tff...Yurtdışında serbestte yurtiçinde niye değil mantığını anlamadım
türk medyasının işi zora girmesin muhabirler aç kalmasın diye düşünüyorum kesin sözleşmeler yapılırsa 6 ay önceden haber yapamazlarYurtdışında serbestte yurtiçinde niye değil mantığını anlamadım
Fifa twitterde Hagi mi Alex mi anketi acmış bu konu acıldımı?