Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA: Galatasaray, Oumar Niasse ile anlaştı. (Fanatik)

SON DAKİKA: Galatasaray, Oumar Niasse ile anlaştı. (Fanatik)
Terim vizyonu bu kadar işte.
5 sene önce ki transfer listesinde. hala medet umuyor.
Elinden gelse amrabata 8 milyon euro daha verdirir.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Gelmez yahu Niasse yalan haber zaten bizde : Eren ve Sinan diye 2 dünya yıldızı var Anadolu çöpü alacak değiliz ya.

3 yıl sonra gidip Belhanda’ya 10 Milyon Euro verdik.

Demek ki sorun tek kişi değil komple transfer aklımız.

Amrabat 3 Belhanda ederdi ayrıca. En azından CL grubunda iş yaptı. 6 yabancı garabeti yüzünden Hamit’e kaldık.

Fatih Terim bileti kesti, yönetim harekete geçti. Ocak ayında Belhanda ve Feghouli’nin satılması için çalışma başlatan Sarı-Kırmızılılar, iki yıldızın menacerini de İstanbul’a davet etti. Fanatik

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 yıl sonra gidip Belhanda’ya 10 Milyon Euro verdik.

Demek ki sorun tek kişi değil komple transfer aklımız.

Amrabat 3 Belhanda ederdi ayrıca. En azından CL grubunda iş yaptı. 6 yabancı garabeti yüzünden Hamit’e kaldık.

Bize karsi şov yapan topculari transfer etme huyundan vazgecmeliyiz.

Amrabat bize sov yapti 8.6m bayildik
Riera şov flnda yapmadi Hazirlik macindan sonra transfer ettik hemen tuhaf :D
Ayrica amrabat olayinda Terime laf etmemek icin cabalamamak lazim :)

Amrabat veya x bir futbolcu için herhangi birine laf etmem.

Belhanda’yı Tudor’dan mı bilelim o zaman.

Aynı kişiler bunu da bu minvalde değerlendirmiyor ise o zaman tutarsızlık yaşıyor.

Ben diyorum ki alırsın oyuncudan verim alıyorsa o antrenör o transfer başarılıdır. Başka bir antrenör o kişi ile başarılı olamayabilir. Maliyet kısmına girersek zaten tarihimizde başarılı transfer çok az sayıda.

Amrabat veya x bir futbolcu için herhangi birine laf etmem.

Belhanda’yı Tudor’dan mı bilelim o zaman.

Aynı kişiler bunu da bu minvalde değerlendirmiyor ise o zaman tutarsızlık yaşıyor.

Ben diyorum ki alırsın oyuncudan verim alıyorsa o antrenör o transfer başarılıdır. Başka bir antrenör o kişi ile başarılı olamayabilir. Maliyet kısmına girersek zaten tarihimizde başarılı transfer çok az sayıda.

Linnes onyekuru garry i de transfer eden biziz
Belhanda maicon burdissoyu alan da
:)

Trezeguet alinsa hala ayni yanlislar yapiliyor derdim ama bazi yanlislardan ders cikariliyor artik galiba

FT hocam max. 5 milyon vermek istedi.

Amrabat gelmeyince gece uyuyamadım
Fatih hoca en fazla 5 milyon Euro verelim demesine rağmen 7.5 milyon Euro'ya kadar çıktık. Hiç olmayacak bir rakamdı. Hocamıza, cenaze işleri olduğu için ulaşamadık. Hocamızla konuşşaydık bu rakamı veremezdik. Hocamız istiyordu, beğeniyordu ama bu kadar para vermemizi istemezdi.

Linnes onyekuru garry i de transfer eden biziz
Belhanda maicon burdissoyu alan da
:)

Trezeguet alinsa hala ayni yanlislar yapiliyor derdim ama bazi yanlislardan ders cikariliyor artik galiba

Ders mi çıkarılıyor yoksa şansa mı alıyoruz arada bilmiyorum. Gerçi Onyekuru’yu çok da beğenmiyorum şu an için. Çok eksiği var. Neyse o ayrı 1 istişare konusu.

İşin garibi hepsi yedek diye alındı bu adamların. Demek ki 11 için yaptığımız tercihlerin maliyetini sorgulamak lazım.

4.5 Milyon Euro para alan biri gol kralı olup 33 yaşında ilk şampiyonluğunu aldıktan sonra maaşına zam istiyorsa bir şeyleri yanlış yapıyoruz demek ki hala.

Dou0cEOX0AErv1q (1).webp

Lacina Traore şuan boşta, şimdiden git anlaş getir, 3 ay idman yapsın Floryada. Ocakta hazır bir şekilde faydalan. Bir tane de Seleznov, Papiss Cisse tarzı tecrübeli forvet al düşük bonservis ve 1+1 sözleşmeyle. Ligde en rahat şampiyon olacağımız, CL grubundan en rahat çıkacağımız yılda forvet yokluğundan eziyet çekiyoruz. Eskiden forvetlerin kalitesizliğinden şikayetçiydik, şimdi kaliteyi geç sayıca eksiğiz, resmen forvetsiz kaldık. Porto maçında, bizdeyken kimsenin beğenmediği Burak yılmaz olsa 2-3 tane atardı rahat.

Saçmalığa bak belhanda top oynamayıp üstüne o hareketleri yaptığı için eleştiriliyor ihaleyi sadece formaya yıkmak milletle dalga geçmekle eşdeğer, feg 10 15 dakika top oynuyor ne bekleniliyormuş ki acaba asıl sorun takımın en çok kazanan oyuncusuna 10 dakika süre vermek.
Ayrıca belhanda daha maliyetli 1 oyuncu hep feg en fazla kazanıyor ayağı yapılıyor ama totalde takımın en maliyetli oyuncusu olabilir

Niyaz tabiri caizse hayvan gibi topçu oldu yıkılmıyor

Buraya gelirse Ndiaye'de olduğu gibi laflarınızı yutarsınız

Fit kalmak icin antreman yapabilirmiyim diye sormus bunlarda kabul etmis, biryere gittigi yok...
peki bize gelecekse, aslan resimi koyup coming soon yapacaksa, niye bizde antrenman yapmiyor? Cin kulübüyle ters düsmeyip en kötü ihtimal kiralamak icin mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt