Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda Feghouli ve Maicon gider sene sonu Onyekuru ve Ndiaye’de kulüplerine dönecek Donk’un da kalacağını düşünmüyorum. Elimizde 6 yabancı kalıyor bu yönetimin gereken hamleleri yapabileceğine inanıyor musunuz ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca Onyekuru'yu forvet mi oynatacak acaba? Sanki muhabbet arasında geçmiş gibi "farkında zaten" demiş.

Cezamı çektim, döndüm.

Transfer yapmayıp Fatih hocanın sinirlerini altüst eden yönetime sevgilerimi gönderiyorum. Trabzonspor yenilgisi sonrası maicon, belhanda zor kadroya girer artık.

Cl için de umudum azaldı ama yine de Fatih Terim, Allah kerim diyorum.

Geçen seneki kadro yapılanmamaız ne leşmiş yav. Maicon-Mariano ile sağ tarafı savunmaya çalışmışız. O dönem Ndiaye vardı iyi ki bu ikisinin açıklarını kapatıyordu. Ben bu sezon aşırı şekilde değişeceğini düşünüyordum kadronun Malum herifler düğün gezmekle valilik ziyaretleriyle meşguldu. Yine hocanın sistemine uymayan topçular dolu. Artık geçen sezon ki gibi pragmatist yaklaşıp dengeli oyunu benimsemeliyiz. İstediği hayal ettiği press oyununu artık diğer seneye kaldı

Eren den birşey olmayacağı ortada. Ne hava topu indiriyor ne top saklayabiliyor dokunsan düşüyor yerden kalkmıyor.

Zaten biz yerden oynuyoruz. Hava topları yada ortalarla oynamıyoruz.

Henry Onyekuru çalımı var şut çeker ve hızlı bir oyuncu. Daha ne olsun ? Tek zayıf yönü pas kalitesi düşük.

Bence Henry forvette iş yapar. Eren den çok daha fazla iş yapacağı kesin.

Yerden oyun için en ideal kadro bu benim görüşüm.

nq74aq.jpg

Devre arasına kim lider girer sizce?
Bence zor bi soru.

Fenerbahçe'ye rüyalarına bile girmeyecek fırsat geldi aslında, düşünsenize baştan gençlerle harmanlanmış bi kadro kuruyosunuz şampiyon olma ihtimaliniz zayıf çünkü hazır bir Galatasaray falan var. Ama transfer sezonu öyle ilerliyorki rakipleriniz güç kaybediyor. Büyük fırsat onlar için ama leş gibi transfer yaptılar bence- gelecek içinde ( genel olarak )

Fener sportif direktör getirmesine rağmen yanlış yapılanma yaptı aldığı bir iki oyuncu harici hepsi panik transferi buna dikkat edin brezilyalı çocuk ve Cezayirli en net kanıtı
Planlı bir sistemle baslasalr önce kaleci sonra sağ sol bek alırlardı valbuena gibi yetenekli ama fiziken bitmiş bir adam varken birde ayewi aldılar suleymani ise onlar için değil bize daha çok uyardı bence
Ve asıl sıkıntıya gelelim koku klasik Hollandalı hala taktik deniyor adam oyun felsefesi yok skoru koruma diye birşey yok bu mantıkla giderler ve koku inat ederse bunlarda kriz uzak değil

Şu aritmetik , ekonomi yapıda nasıl planlı işler yapılır merak ediyorum
Para yoksa bazı şeyleri dengeleme şansın kalmıyor

onyekuru'nun forvet oynayabileceğini hiç düşünemiyorum ben. Fizik zayıf, boy da yok.,

volkan ayısı maç bitiminde sevinen kayserili futbolculara saldırmış galiba? bu ayı ile ilgili başlık yok mu forumda?

Ne Onyekuru'su ne forveti ya bari hayal kuruyorsunuz daha cömert olun. Adam daha kanatta kayboluyor maçın içinde, orada mı top indirecek, dağıtacak, ayakta kalacak bla bla bla Eren'e güvenmek zorundayız.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aslında forvette Sinan oynayabilir genç takımda gol.krali oldu hemde forvet oynatildi ters ayaklı olmasida avantaj ama hoca düşünmüyor hiç henryde oynar savunma arkasına kosulardan gol atsın yeter

Benim anlamadığım yönetim forvet almayı becemedi , Eren kazmanın teki diye neden Onyekuru 'yu forvete atıyoruz ki ?

Takımın şu an en büyük hücum silahı Onyekuru ve bu adamın yeri sol kanat şimdi neden bu adamı alıp forvette harcayalım ki ? belli çünkü bu adamdan forvet olmaz

Ya devre arasına kadar 4-6-0 gibi bir düzende oynarız ya da Sinan 'dan forvet olarak şapkadan tavşan çıkartmasını bekleriz

cheeve.jpg

chelsea takiminin geçen sezon oynadigi dizilis gibi kupa maçlarda oynamamizi görmek isterim

eren (diego costa)
onye (pedro)
emre veya fegh (hazard)
badou (kante)
fernando (matic)
garry (moses) (sag kanatta daha çok yardim ediyor)
linnes (alonso)
serdar (cahill)
donk (luiz)
mariano (azpi)

basarili olup olacagini bilmiyorum ama denemekte fayda var bence. mariano arkadan oyun falan kurar. badou ve fernando orta sahaya direnç katar, linnes ve gary kanatlara dinamik getirir. Feghouli veya Emrenin paslariyla Onye ve ErenDye gol sansi hazirlamaya çalisiriz. eger basarili bir sistem olursa lig ve cl maçlarinda da böyle oynayabiliriz

Aslında forvette Sinan oynayabilir genç takımda gol.krali oldu hemde forvet oynatildi ters ayaklı olmasida avantaj ama hoca düşünmüyor hiç henryde oynar savunma arkasına kosulardan gol atsın yeter
Bence de Sinan Eren 'den önce denenmesi gerekiyordu forvette

Sinan kesinlikle kanat oynamak için gerekti mental özelliklerden çok uzakta aklında sadece gol atmak varken kolay kolay sağ kanatta var olamaz ama dediğin gibi genç takımda gol kralı olurken takımın forvetiydi şimdi de denemekte fayda var onu forvet olarak ...

Sinan koyup yerden oynamalimiyiz duran top ve kornerlerde donku serdarı ileriye atmaliyiz
Donk kesinlikle takıma girmeli amma ön libero amma stoper bu kadar yumuşak bir takımın başarılı olma şansı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt