Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eplden sezon sonu boşa çıkan adamlar tam eksik bölgelerimize cuk diye oturuyor

maicon figuli belhandayı satıp gerekirse 5er milyon maaş vererek kompany-moussa dembele ve giroud getirilmelidir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca Belhandaya şans vermez bir daha. Zaten alternatifi olmadığı için oynadı bu zamana kadar

Belhanda, devre arası önce muhakkak lig maçına çıkacaktır. Fakat devre arasında gönderilmeside büyük olasılık. Oynatmazsak, gönderilmesi daha zor olur. Bu nedenle şans verilebilir.

denmark takimi a takim yerine futsal takimiyla gelecek 2 maçi oynayacakmis

onyekuru'nun forvet oynayabileceğini hiç düşünemiyorum ben. Fizik zayıf, boy da yok.,

volkan ayısı maç bitiminde sevinen kayserili futbolculara saldırmış galiba? bu ayı ile ilgili başlık yok mu forumda?

Biz yerden oynuyoruz zaten. Uzun boylu forvete pek ihtiyaç yok gibi. Hoca hızlı oyuncuları seviyor.

H Onyekuru çalımı var hızlı şutu da var. Bence forvette iş yapar daha hareketli olur. Eren çok statik ve o cüsseye rağmen bir omuzla düşüyor yerden kalkamıyor.

Donkun stoper başladıgı 2 maçıda yenilmişiz bilginize . biri sivas belediye diğeri akhisar

eplden sezon sonu boşa çıkan adamlar tam eksik bölgelerimize cuk diye oturuyor

maicon figuli belhandayı satıp gerekirse 5er milyon maaş vererek kompany-moussa dembele ve giroud getirilmelidir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu yönetim bedelsiz oyuncuları bile alamaz. Girişim bile yapmazlar.

Bence mevcut kadroda en iyi 11 bu.

Eren çok statik ve ağır. O cüsseye rağmen bir omuzda yıkılıyor. Hava topu indirmez top saklayamaz pas oyununa katılmaz. Bir sürü eksiği var Eren bu daha fazlasını oynamaz.

Zaten bize de yerden oynadığımız için hızlı bir forvet gerekli. Bu oyun için en uygunu H Onyekuru.

Mariano da çok kolay geçiliyor. Bence Linnes daha disiplinli ve ileri çıkışları da iyi.

Umarım H Onyekuru yu forvette Linnes i de Mariano ile değiştirir hoca. Bu değişikliklerle daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

15quftc.png

Bazı renktaşlarımın sanırım bir özür borcu var. Ben ne gördüysem söyleyen biriyim.

Fatih Terim: "Pek çok şeyden vazgeçtim ama sizlerin varlığından asla."

lan bu pizza soslarını sevmedim ya :/

Belki kizacaksiniz bana ki kendisini burda en cok eleştiren insanlardan biriyim ama onyekuru yerine sinan forvette daha iyi olur . Nedenlerine gelince

Bitirilicigi fena degil en azindan gol sansi yuksek diyelim

Sırtı dönük oyunu onyekurudan iyi oynar doğal olarak.

Bu sene fizik olarak kalinlasmis artik kanat icin hantal bir adam ama forvette iş görebilir.

Tabi benim dediklerim sadece teori ama fatih terim her opsiyonu deneyecektir

sinan bence de forvette denenmeli,ama işte pres yapması mücadele etmesi önemli.hayalet gibi takılırsa yine işimiz var

sinan bence de forvette denenmeli,ama işte pres yapması mücadele etmesi önemli.hayalet gibi takılırsa yine işimiz var

Onyekuru diyor çoğu kisi ama onu orda cig çiğ yerler. Sinan kötünün iyisi diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt