Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TCK 141. maddesine göre cinayetten yargilanabilirsin. Futbolun katilisin Metin. Hangi takimlisin bu arada?

Aşkolsun dostum tabiki gsliyim ama bu dengesiz kadroyla 80ler belçikası tarzı ileride basmalı dizilişten ötesi hayal. benim de denediğim buydu. chelseanin conteli 3'lü defans başarısını fatih terim niye yakalayamasın ki en azından ligde?
3 defans + 1 defansif ortasaha + 4 ortasaha + 2 forvet
an itibari ile bizim "mecburi ideal dizilişimiz" bence...

Olmuyor olmuyor ne yapsak olmuyor.

Forvetsiz 11 mi olur.

maicon kesip ozan kabak . sinan kesilip yunus yerleştirilmeli. önede onyekuru atılmalı .

maicon kesip ozan kabak . sinan kesilip yunus yerleştirilmeli. önede onyekuru atılmalı .
Güzel düşünce üsta ben üçlü bir defans göbeği donk-serdar-ahmet çalık önüne nagatomo ile linnesi defansif ortasaha olarak koyup sinan selçuk emre mariano dörtlüsü ile ofansif bir orta saha düşünüp ileride eren onyekuru siberjisine de varım. Nagatomo ve linnes devamlılık ve disiplinleri ile kesinlikle dmc'de denenmeli bence...

SM-J200H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Güzel düşünce üsta ben üçlü bir defans göbeği donk-serdar-ahmet çalık önüne nagatomo ile linnesi defansif ortasaha olarak koyup sinan selçuk emre mariano dörtlüsü ile ofansif bir orta saha düşünüp ileride eren onyekuru siberjisine de varım. Nagatomo ve linnes devamlılık ve disiplinleri ile kesinlikle dmc'de denenmeli bence...

fernandoyu kesmişşin :)

Linnes yerine onu yazsak nagatomo ile kırılgan defansımızın önüne set olurlar ceviziçi gibi defansımıza ceviz kabuğundan sert dmc ikilisi olur değil mi ?

kesinlikle ama şuan zaten fernando gene top alıyor 2 stoperin arasına girip. 3 lü stoper diyorsan
muslera
ozan kabak maicon aziz
mariano badou fernando nagatamo
yunus onyekuru garry .
böyle denenebilir . iç sahada

lutfen konuyu Tohmet altinda birakmayalim

B5f3RQZCAAAKEy8.png

Aşkolsun dostum tabiki gsliyim ama bu dengesiz kadroyla 80ler belçikası tarzı ileride basmalı dizilişten ötesi hayal. benim de denediğim buydu. chelseanin conteli 3'lü defans başarısını fatih terim niye yakalayamasın ki en azından ligde?
3 defans + 1 defansif ortasaha + 4 ortasaha + 2 forvet
an itibari ile bizim "mecburi ideal dizilişimiz" bence...
Dostum ama Selcuk ve Sinan'in ilk 11 oldugu takimda Fernando ve Feg yedek beklerse 80'ler Belcika'sindan cok 90'lar Lichtenstein'ina döneriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt