- 1 Eylül 2009
- 3.780
- 1.518
- 1.563
Anladım renktaş, Terim'in kafasındaki plana uygun olması anlamında söyledim.
Senin plan Tudor'a daha çok uyar
Senin plan Tudor'a daha çok uyar

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niang olayini nerden duydun hocamMecubur olacak artik ve olmali da.
Artilari:
Buyuk network olmasi, oyuncu satmak ve almak konusunda
Oyuncuyu ikna etmek capda olmasi lazim, Torino'da Niang bize evet demis, Rennesle konusmus hemen oraya gitmis.
Oyuncu satmak icin inanilmaz olur
Oyuncu icin yurtdisina gider, gorusur. Besiktasta Umut Guner gibi
Baska ulkelerdi bir scouting network kurar
Tabi bir Monchi beklemiyorum ama en azindan bunlari yapabilse ucurur.
Matthias Sammer olamaz mi aslinda
Ne tesadüf SKY reklamında gördüm bugün ben de aynısını düşündüm.Matthias Sammer olamaz mi aslinda
Cok iyi olur, ben Baselda calismis Salah gibi yetenekler gibi bulmus adam da is yapar
Ne tesadüf SKY reklamında gördüm bugün ben de aynısını düşündüm.
sent via GSC
Gerek de yok ki. Tek ihtiyacımız olan adam gibi transfer görüşmesi yapabilecek, futboldan anlayan prezentabl bir adam.Sportif Sirektörlük konusu bazen çok dar görülüyor. Sadece transferler ile alakalı bir durum değil. Bir kere SD'nin uzun süre görevde kalabilmesi lazım. Bizim sistemimizde minimum 3 yıl, yani yönetimin süresince kalması lazım. İdeali daha da fazlası tabi. Bu sürede adam TD seçim, TD seçtikten sonra oturup onunla oyun planlaması, hedef planlaması ve tabiki bu planlar doğrultusunda da oyuncu seçimi yapmalı. Antrenman ve maç başladıktan sonra saha içi dışında futbol ile ilgili TD ile görüş alışverişi yapabilmeli.
Bu anlamda SD şu anda bize gelir mi, gelirse uyar mı sizce? Mümkün değil.
Gerek de yok ki. Tek ihtiyacımız olan adam gibi transfer görüşmesi yapabilecek, futboldan anlayan prezentabl bir adam.
Gereklilik kısmında tam emin değilim. Kulübün oturmuş yapısını, eldeki kadronun her hocaya göre baştan kurulmamasını veya kadro için rastgele hocalar seçilmemesini, doğru hedefler belirlenmesini, transferlerin erken zamanda ve TD değişimi, seçim gibi konulardan fazlaca etkilenmeden tamamlanmasını, alt yapının üst yapoya takviyesini koordine edecek profesyonel bence şu dönemde her kulübe lazım. Tıpkı finansal işleri yürütecek CEO'lar ve CFO'lar gibi.
Ama bunun ortalama 1-2 yılda seçimle başkan değiştiren kulüplerde işlemesi zor. Biz de Terim zaten istemez öyle birini.
Basel'daki direktor kim
ben de bugun gordum belki oradan kalmistir aklimda
Ama Sammer gelmesi icin Alman antrenor de gerekir Terim sonrasi olabilir
milli takım arasından sonra terim 4-6-0 ı deneyecekmiş. en iyi defans hücumdur diyen adama yaptıklarına bak.