Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli santrafor oynayacaksa mevcut şartlar altında en doğru tercih olur.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando
Ndiaye Emre
Garry Feghouli Onyekuru

Yabancı sportif direktör boşuna yazmayın hoca istemez hoca hatır gönül eski dost böyle şeylere önem veren bir insan anca haldun gibi tanıdığı bildiği sorun cikmayacak icimizden biri olursa hoca kabul edebilir tanıyıp bilmediği heleki yabancı kabul etmez düşünün tinersporda Şenol nekadar ezik bir karakter ki transferi baskanlari yapıyor bizde ise başkan ben karışmam diyor hoca farkı çok önemli

Fatih Terim, gelecek maçlarda stoperde Ozan Kabak'ı oynatmayı düşünüyor. [futbolarena]

Ozan'ın yanına çok seri bir adam lazım, öyle bir adamımız yok

Kısacası yalan haber

Hocanin cikaracagi 11’e dair yapilan haberlere itibar etmemek gerekir. Zaten uyduruyorlar.

Serdar Maicon oynadik uzun sure
Ozan maicondan daha mi agirdir

Maicon'un iyi maçları var, oynadı mı çok kötü oynuyor sadece bir de Serdar onun defolarını kapatıyordu.

Ozan hem ağır hem top tekniği çok iyi değil, Serdarla oynaması büyük risk olur zaten sanmıyorum da pek ilk 11'e direk yerleşeceğini, Donk oynar.

4-6-0 oynama zamanimiz geldi artik hizli adamlarimiz var en azindan orta sahada kalabalik oluruz

Maicon'un iyi maçları var, oynadı mı çok kötü oynuyor sadece bir de Serdar onun defolarını kapatıyordu.

Ozan hem ağır hem top tekniği çok iyi değil, Serdarla oynaması büyük risk olur zaten sanmıyorum da pek ilk 11'e direk yerleşeceğini, Donk oynar.
Gerci yazip ciziyoruz ama
Hoca degismez 11i belhanda disinda

DmfMbmvX0AAToMN.jpg

Serdar-Ozan'a doğru gidiyor süreç....Donk stoper oynayacağına Maicon oynar yine...Donk'un stoperde iyi oynayacağını düşünenler var

Yunus Akgün ve Ozan Kabak bir şekilde formayı alacaklar ,almalılar bu sezon sonu her ikisi de 11 oyuncumuz olursa sınır falan koyamazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt