Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus-Ozan ikilisini bu sene kesinlikle kazanmalıyız. Mesela Rodrigues-Serdar ikilisi sakatken ben olsam hemen her maç bu ikiliyi sonradan oyuna alırdım

Veya önümüzde ki lig maçlarında işler çok kötü gitmiyorsa hemen her maç oyuna girsin oynasın bu ikili ...

Seneye yabancı sınırı geleceği zaman Emre-Sinan-Serdar üçlüsünden başka oynayabileceğimiz 2 tane daha yerli oyuncumuz olsun

geldiginde sol açıktı . milik sakatlanınca sarri onu santrafora çekti ve makinaya dönüştü . bizde yunusu koysak hiç fena olmaz .

geldiginde sol açıktı . milik sakatlanınca sarri onu santrafora çekti ve makinaya dönüştü . bizde yunusu koysak hiç fena olmaz .

bence en uygun adaylar akbaba ve onyekuru

akbaba'nin ara pasları çok iyi bu yüzden onyekuru'yu önde, arkasında akbaba'yi oynatırdım

Derdiyok miadını doldurmuş artık lakin benim tanidigim FT kolay kolay vazgeçmeyecektir ondan

bu cocuk ne alemde 1 maçta 2 gol atmış geçen gene .

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Zehiroğlu, teknik direktör konusunda Hırvat çalıştırıcı Igor Tudor ile temas kurduklarını ancak çocuklarının okulu dolayısıyla konuya olumsuz baktığını açıkladı.

Gercek bir aile babasi

Umarım Türk futbolunun yöneticileri Kral Bedir in söylemlerine kulak verir

Terim: "Galatasaray sahaya 11 kişi çıkıyorsa eksik değildir. Arkamıza çok güzel bir rüzgar aldık. Eksiklerimize rağmen çok önemli bir yol aldık ve şampiyon olduk. Müthiş bir enerji ve sinerjimiz var. Benim, ekibimin, çalışanların, kulübümüzün arkasında olsunlar."

IMPARATOR FATIH TERIM
SENİNLEYİZ!!

Fati hocamiz coşturuyor şu an canlı yayında

Hoca muhabirlere konuşuyor.

Terim: Transfer konusunda sözlerim yönetime değildi.
Terim: Yabancı oyuncu kuralının sürekli gündeme gelmesinden çok sıkıldım. Ben o gün nderdeysem bugün hala aynı yerdeyim. O gün buna destek verenler neden bugün bu görüşlerini değiştirdiler bilmiyorum.

Bu son cevabı çok iyiydi.

Terim: Yabancı kuralı konusunda Başkan müsade ederse kulüplerin toplantısında ben temsil etmek isterim.

erolbedir.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt