Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Celil Yüksel ve Ahmet Sivri niye yok acaba bu listede?

Celil 1998, Ahmet 1999 dogumlu oldugundan listede olamiyorlar.

Players are eligible to play in the competition if they were born on or after 1 January 2000.

Kadroya 5 tane 1999lik topcu da alabiliyormusuz ama yanlis anlamadiysam 2 yil kulüpte olmasi lazim, Ahmet buna uymuyor

Exceptionally, up to five players born on or after 1 January 1999 may be included on the list of 40 players, provided the following criteria are fulfilled:
a. The player has been eligible to play for the club concerned without interruption for the two years immediately preceding 18 September 2018, orhas been eligible to play for the club concerned for two of the three years immediately preceding 18 September 2018 and registered with another club from the same association for the other one.

DmkMXcZW0AARosk.jpg

Yabancı sınırı tekrar gelirse

Donk ve Linnes ile yollar ayrılır gibi duruyor.

Şu adamlar yerine yeni Tarık'ların gelme ihtimali birinden 4 senedir hala kurtulamamışken ürkütücü.

akademiden Serkan Sefil, Mikail Okyar, Metehan Mertöz ve Celil de sonradan oyuna girmisler

Yabancı sınırı tekrar gelirse

Donk ve Linnes ile yollar ayrılır gibi duruyor.

Şu adamlar yerine yeni Tarık'ların gelme ihtimali birinden 4 senedir hala kurtulamamışken ürkütücü.
emirhan civelek,berk akdemir ve halil kaya varken linnes gidebilir abi.sınır gelecekse...son yıllarda emirhan kadar hücuma destek veren,akıllı ve teknik bi sagbek geldi mi sanmıyorum..berk akdemir de çok iyi.

En öncelikli beklentim, olabildiğince erken zamanda, verimi düşük-maliyeti yüksek futbolculardan kurtulmak...

Belhanda Katar kulüplerine teklif edilmiş, yanlış bilmiyorsam 13 Eylül' e kadar transfer yapabiliyorlar; umarım bir talibi çıkar da bu 'illet' ten kurtuluruz bu kısa zamanda, olmadı ara transferde icabına bakılmalı...Maicon' un müşterisi hazır, ara transferde yollar ayrılır gibi görünüyor...Olağanüstü bir performans patlaması yapamazsa Feghouli' den de kurtulmak lazım; mevcut 'hımbıl' haliyle 4 yıl daha çekilecek dert değil...

Bunlar olabildiğince az zararla elden çıkarılabilirse kadroyu rayına oturtmak zor olmayacaktır, diye düşünüyorum...

emirhan civelek,berk akdemir ve halil kaya varken linnes gidebilir abi.sınır gelecekse...son yıllarda emirhan kadar hücuma destek veren,akıllı ve teknik bi sagbek geldi mi sanmıyorum..berk akdemir de çok iyi.

Sanmıyorum 2 tane oyuncu çıksa şaşarım. Ozan, Yunus bile kaybolabilir bir anda.

Hoca, Muğdat' ı adamdan saymadığından olsa gerek, resmi maçlarda pek şans vermiyor. Umarım Erman Kılıç gibi olmaz sonu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt