Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yavuz kol'un hayvan gibi vucudu olmus yav insallah bir sans verilir erenden kötü çikmaz heralde

Boşta kalan yerli oyunculara transfer yapma hakkı verilmesi için profesyonel futbolcular derneği başvuru yapmış.

Umarım böyle bir şey olmaz.
Olursa eğer terim; sercan veya burak'i başımıza bela eder.
Hemde bütün kuşlar bizi lobici diye yaftalar.
Burak serbest kalmak için tff'ye başvuru yapmış.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Boşta kalan yerli oyunculara transfer yapma hakkı verilmesi için profesyonel futbolcular derneği başvuru yapmış.

Umarım böyle bir şey olmaz.
Olursa eğer terim; sercan veya burak'i başımıza bela eder.
Hemde bütün kuşlar bizi lobici diye yaftalar.
Burak serbest kalmak için tff'ye başvuru yapmış.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Burak'i kulupten iceri sokmaz Terim kavgalilar. Burak'in Galatasaray kariyeri bitti. Besiktas ya da Basaksehir'e gider.

Olursa hem yabancı hemde yerli için geçerli olmalıdır

2ec0654d4a29f841ebb3f52af67129e0.jpg

Aslan figürü çok yakışmış

Beyler, ben bu saatten sonra Modeste'nin gelecegini sanmıyorum. Fiziksel olarak da geriye düştü, toparlaması 3-4 ay alır o zamana kadar da sezon biter. Ha 2 forvet birden gelecekse olabilir, form tutana kadar alternatif olarak kadroda yer alır, lakin gelirse birinci forvet olarak geleceğini düşünüyorum.

Ayrica kulübü 50 milyon euro harcamisken, oyuncu 150 bin euro icin sözleşmesini feshediyorsa, bu oyuncudan kimseye hayır gelmez. Karakteri bozuktur benim gözümde.

Buna ek olarak menajerinin de paragöz Mendy oldugunu düşünürsek, Gomis'te olduğu gibi yine sorun cikaracaktir.

Ayriyeten Cin liginden sözleşmesi bitecek olan 3 oyuncu ile ilgilendiğimizi duydum gecen (Graziani Pelle, Allan ve Soriano). Cin liginin mac özetlerini izledim, gözlerime inanamadım, öyle kalitesiz lig. Bizim PTT 1.Lig buradan kaliteli, abartmıyorum. Talisca topu alıp gidiyor, kimse basmıyor, hafif köseye bir sut ve gol. Kaleciler zaten asiri yeteneksiz ve beceriksiz.

Ortadogu'da pazarlamanı yükseltmek istiyorsan, git LEI WU isimli Cin golcüyü al, fena bir topcu degil, leblebi gibi gol atıyor ve Cinliler formalarımız alir, ek para girer kasaya. Lakin bunun bonservisi yüksek olabilir.

@Ozan Puki

Rus futbolculardan birinin babası oğlunun turnuva öncesi doping yaptığını itiraf etmiş. Cherysev mi ne bize gol atan herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt