Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-4-1-2 oynayarak ne yapmak, nereye varılmak istenmektedir?

hee amaç zevkli bir maç izlemekse tamam, saygı duyarım.

ozan kabak oynasın 150 gol yiyelim cidden sıkıntı yok. sıkıldım ben bu defansta ki tanktan.

3-4-1-2 oynayarak ne yapmak, nereye varılmak istenmektedir?

hee amaç zevkli bir maç izlemekse tamam, saygı duyarım.
ben 4-2-3-1 dizilişinin kontra atağa geçişte dönüşmesi gereken formasyonun 3-4-1-2 olduğunu söyledim. Böylece hem tempolu hem de etkin şekilde kontraya çıkarız bu da otomatikman oyunun göz zevkini arttırır tabi...

Sabri, "Benden açıklama gelmediği sürece insanlar hiçbir şeye inanmasın. Öyle bir şey olsa zaten kendim açıklarım." ifadelerini kullandı.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek Furkan Soyalp'i bir şekilde ayartmak lazım kaliteli yerli oyuncu, bedavaya alırsak Belhanda yerine güzel olur Emre-Furkan rotasyonu yeterli olur

Sezon sonu sözleşmesi bitecek Furkan Soyalp'i bir şekilde ayartmak lazım kaliteli yerli oyuncu, bedavaya alırsak Belhanda yerine güzel olur Emre-Furkan rotasyonu yeterli olur
Bence de artık lig içinden yaptığımız transferde rakiplerimize para yedirmeyelim her sene Kasımpaşa 'nın futbolcularına talip olup onları zengin etmekten bıktım usandım. Emre ne kadar iyi bir futbolcu olsa da bulunduğumuz durumda saçma bir transfer hamlesi oldu seneye bedava alacağımız adama 4 mil. € vermek

Artık bizde Bayern gibi kuruş koklatmadan sözleşmeleri bitince bedavaya alalım lig içindeki oyuncuları

Dediğin gibi Furkan Soyalp olabilir veya Ömer Ali Şahiner olabilir , Yusuf Acer olabilir

Bence de artık lig içinden yaptığımız transferde rakiplerimize para yedirmeyelim her sene Kasımpaşa 'nın futbolcularına talip olup onları zengin etmekten bıktım usandım. Emre ne kadar iyi bir futbolcu olsa da bulunduğumuz durumda saçma bir transfer hamlesi oldu seneye bedava alacağımız adama 4 mil. € vermek

Artık bizde Bayern gibi kuruş koklatmadan sözleşmeleri bitince bedavaya alalım lig içindeki oyuncuları

Dediğin gibi Furkan Soyalp olabilir veya Ömer Ali Şahiner olabilir , Yusuf Acer olabilir
Güzel çalışma...

SM-J200H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şenol Güneş'i tercüme edin de ne dediğini bir anlayalım.

Simdi Luceyi dinliyorum da amma aglamis bunak moruk be. Konfeti monfeti, sanki Ruslar baska sahada oynadi :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt