Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla daha kötü durumda olsak da giderdim herhalde , mecburiden dönmüşüz , Galatasaray'a hasret kalmışız.Eski kombine yerim de boş olduğunu görünce hiç düşünmedim bile.
valla daha kötü durumda olsak da giderdim herhalde , mecburiden dönmüşüz , Galatasaray'a hasret kalmışız.Eski kombine yerim de boş olduğunu görünce hiç düşünmedim bile.
Galatasaray yönetimi, sezon sonu sözleşmesi sona erecek Martin Linnes için gelen teklifleri değerlendirerek Ocak ayında takımdan ayrılmasına izin verecek. (Sporx)
... Al-Ain'de oynuyor ve mukavelesi 2019'da bitiyormuş. Ocak ayında mutlaka düşünülmelidir. Hem maliyeti ucuz hem de iyi katki saglar. Elmander etkisi yaratır.
... Al-Ain'de oynuyor ve mukavelesi 2019'da bitiyormuş. Ocak ayında mutlaka düşünülmelidir. Hem maliyeti ucuz hem de iyi katki saglar. Elmander etkisi yaratır.
Linnes'in yerine kim gelecek, o önemli. Eger uygun bir isim yoksa 2 sene daha uzat sözleşmeyi. Adam profesyonel, hic sorun cikarmiyor ve görev verildiği zaman isini yapıyor. Böyle topçuları bulmak zor.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.