Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selamın aleyküm lider takımın nöbetlere mahkum edilmiş taraftarı

yx77jk.jpg

Son düzenleme:

modeste'yi bunlara kaptirirsak *** alayina

Serdar Aziz sezona iyi başlayamamıştı canavar gibi şu anda
Garry Rodrigues bu maça kadar sezona açamamıştı bıraktığı yerden devam ediyor
Nagatomo - Muslera zaten bildiğimiz gibi
Yeni transferlerimiz Onyekuru-Emre-Ndiaye üçü de iyi durumdalar
Alt yapıdan gelen gençlerimiz Ozan-Yunus sapa sağlam geliyor
Takımın en tembeli olarak gördüğüm Sinan bile belli bir seviyeye geldi Fatih Terim 'in ısrarı sonucu

Şampiyonlar ligine başlayacağımız ve ligde zirveyi perçinleyeceğimiz şu dönemde oyuncularımızın iyi durumda olması çok güzel

İş Fernando ve Mariano 'da bitiyor. Bu takımın da ligin de bana göre en kilit oyuncuları mesele Kasımpaşa maçında Donk-Linnes sapa sağlam oynadıkları halde takımın o pas bağlantıları oyun kurma becerisi 0 'dı hani Emre kendini yırttı pas alayım atak başlatayım diye Fernando ve Mariano sahadalar ve iyi durumdalar ise maça zaten 1-0 önde başlıyoruz hani o derece kaliteli ve futbol zekası olan adamlar. Badou Ndiaye o enerjisiyle Mariano ve Fernando 'ya çok yardım edecek saha içinde aktif dinlenmelerini sağlayacaktır geçen sene ligin ilk yarısına damga vururken Fernando ve Mariano Ndiaye 'nin enerjisinin ve çalışkanlığının payı çok çok fazlaydı burda

Şimdi önümüzde bir şampiyonlar ligi maçı var dinlenmiş iyi durumda bir Fernando ve Mariano ikilisi iç sahada Lokomotiv Moskva 'yı çırpar ...

beknazı izleyin mutlaka cok yetenekli

suan Alkmaar-feyenoord macini izliyorum, ne temposuz bir mac, bizim ankaragücü-kasimpasa maci bundan 10 kat daha hızlı bir futbol ile oynanıyordu, cok kalitesiz bir lig yahu

cocu'nun basarisiz olmasina sasirmam, zor toparlar cocu

yunus akgün son beinsports röportajında "sinan abiyi örnek alıyorum demisti, demek ki sinan abilik rolünü üstlenmiş, belki FT'de bu yüzden oynatiyor sinan'i

RvP oyundan bir kahraman edasıyla cikti, bunu iyi pompalıyorlar hollanda da adamin yürüyecek mecali yok ;D

10 numara emirhan kayar cok yetenekli lan.10 dk kadar önce 2 kere cezasahasına çalımlarla girdi messi gibi.2 golünü cıkardı bursa.ortasahda berkay fiziği iyi yasıan göre teknik.beknaz gercekten cok akıllı ve olgun daha bu yasta.forvet baran fena degil gibi ama bakalım.stoperler ve sagbek de iyi gercekten.2005 jenerasyonu özel gibi

berkay,emirhan ve baran güzel paslaştılar

Hahahaha bu ne ya.

2.yarının başında gol yemişiz ama golü izlemedim,yeni açtım maçı

u 14 haketmedi yenilgiyi.2.yarı iyi değildik belki ama bursadan daha cok pozisyona girdik.emirhan kayarın çalım yetenegi mükemmel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt