Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstemeden de olsa eliyle müdahale ediyor top önünde kalıyor gibi, faul çalınacaksa daha öncesinde penaltı çalınmalı bence
bizim 1 penaltımızı,1 de golümüzü yediler ya kasımpaşa macında,haksız sandım alanya macındaki golü de ordan eşitlemeye çalıstım.ama onda bile penaltımız verilmemiş.:cool:

ortasahadan top taşır,kanattan top getirir.
hücumun her yerinde
hem golcü hem asistçi
kim o? kim o ?
ali yavuz ali yavuz
:cimbom:

ali yavuzdan 3.asisttttt,yine güzel yaptı asisti

bu halil 3.golde iyi almış topu,şık atmış golü. ali yavuzla da iyi anlaşıyo.yeni bi forvet mi doguyor?

ali yavuz süper getirdi topu lan çalımla......mirza da yine çalımlarla geldi ama atamadık golü..mirza forvet arkası oynasın,mutlu artist gibi takılıyosa

3 Ekim'de oynanacak Porto - Galatasaray maçının oranları belli oldu.
Porto = 1,40
Beraberlik = 3,75
Galatasaray = 4,60

Bu dogru mu

Bunlar birbiriyle çarpışırken makası açmalıyız.3 te 3 yaptığımız takdirde birine 6 birine de 10 puan fark atmamız mümkün gibi

Akhisar-Galatasaray -------> Fb-Bjk -------> Fener-Bjk
Galatasaray-Erzurum -------> Rize-Fb -------> Bjk-Kayseri
Porto-Galatasaray -------> Fb-S.Trnava -------> Malmö-Bjk
Antalya-Galatasaray -------> Fb-Başak -------> Konya-Bjk

ali yavuz zidane roulette yapıp şut çekti vay anasını

mert yılmaz kim ya yeni girmiş oyuna,şık topuk pası verdi daha yeni.uzun boylu forvet mi acaba

halil sakatlandı tüh kenara geldi ama önemli bişeyi yok gibi

3 Ekim'de oynanacak Porto - Galatasaray maçının oranları belli oldu.
Porto = 1,40
Beraberlik = 3,75
Galatasaray = 4,60

Bu dogru mu
evet

1537617556067.webp

şerefsiz bebenin teki ışık kaana sert girdi,lan o gelecegin stoperi ozandan sonra.döverim

pirlo musun dediği mustafa kapı.ben mustafa kadar relax topcu görmedim,çok baska ya.ali yavuz artık a takımda ilk 11 cıkması gerektiği için şaşırmıyorum oyununa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt