Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Parma ve Sampdoria‘ya bastim
Bakalim son iki haftada italya ligini cözebilmismisim
Bakalim son iki haftada italya ligini cözebilmismisim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baba ali yavuz şov yaptı ya,görmen lazımdı.3 asist yaptı,ortasahadan azgın bi aslan gibi topu ileriye tasıdı biçok kere,zidane roulette yapıp şut çekti.11-12 çalım attı galiba.s.a
keske herkes benim kadar GALATASARAYli olsa
Yalniz Fenerbahcenin seneye
Islam
Yassine
Skrtel
Roman
Neustadter
Tolga
Roberto
Valbuena
Sener
Ismail
Aatif
Volkan
Erten
Yigithan
kontratlari bitiyor, ciddi maasdan kurtulacaklar.
baska kim iyidibaba ali yavuz şov yaptı ya,görmen lazımdı.3 asist yaptı,ortasahadan azgın bi aslan gibi topu ileriye tasıdı biçok kere,zidane roulette yapıp şut çekti.11-12 çalım attı galiba.
Bu gencolari bir kere izleyeyim dedim Loko macina baktim rezaletti takim
normalde sagbek ve solbek oynayan halil kaya fırat güllü sakatlanıp oyundan cıkınca,fıratın yerine oyuna girdi ve ilerde oynayıp 2 gol attı.cok teknik.mustafa kapı maestro gibi takımı yönetti 1 de asist yaptı.mirza defansif oynadı 1 gol attı.emre kurt sakattı herhalde kadroda yoktu.mutlu yedekti bu maç.mustafa fettahoglu 1 gol attı.akşam videoları atarım sanabaska kim iyidi
normalde sagbek ve solbek oynayan halil kaya fırat güllü sakatlanıp oyundan cıkınca,fıratın yerine oyuna girdi ve ilerde oynayıp 2 gol attı.cok teknik.mustafa kapı maestro gibi takımı yönetti 1 de asist yaptı.mirza defansif oynadı 1 gol attı.emre kurt sakattı herhalde kadroda yoktu.mutlu yedekti bu maç.mustafa fettahoglu 1 gol attı.akşam videoları atarım sana
Yalniz Fenerbahcenin seneye
Islam
Yassine
Skrtel
Roman
Neustadter
Tolga
Roberto
Valbuena
Sener
Ismail
Aatif
Volkan
Erten
Yigithan
kontratlari bitiyor, ciddi maasdan kurtulacaklar.
u21de gökay ya11e baktim da gokay yoktu yoksa izlerdim
tam bir baresi
u21de gökay ya