Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Nazar değdiriyon abartma.
Takim olarak iyi top yaptik ona seviniyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nazar değdiriyon abartma.
afiyet olsun renktaş yarasın ben de akşama bir şeyler hazırlayıp ufaktan demlenirimMarketten döner almistim onu isittim ustune yumurta kirdim tuhaf ama guzel birsey oldu
fiizk olarak bitik şu an sanırımPezevenk Malik çıkınca takım açıldı sanırım
afiyet olsun renktaş yarasın ben de akşama bir şeyler hazırlayıp ufaktan demlenirim
evet iyi oynuyo,o da 2000 dogumlu.gökayı u 19a gönderdiler herhalde ya da sakattır.gerçi u19da ne işi var bu kadar iyiykenStoper ercan da iyi
evet iyi oynuyo,o da 2000 dogumlu.gökayı u 19a gönderdiler herhalde ya da sakattır.gerçi u19da ne işi var bu kadar iyiyken
Deli dana gibi koşuyordu oynadığı bölümde lakin ağırlaşmışfiizk olarak bitik şu an sanırım
Deli dana gibi koşuyordu oynadığı bölümde lakin ağırlaşmış
ferhanı ben de cok begeniyorum.teknik özellikleri de iyi ve celil kadar mücadeleci biri.ekimde 18 olacak ferhanFerhan icin ne dusunuyorsun
Cok akilli topcu bence seneye fln sans bulur diyorum.
evet iyi oynuyo,o da 2000 dogumlu.gökayı u 19a gönderdiler herhalde ya da sakattır.gerçi u19da ne işi var bu kadar iyiyken
baba zaten 16 yasında a takıma cıktı cocuk,antrenmanlarda olmak hakkıdırinshAllah a takima yukseltilmistir !!!!
belki fatih hoca oynatın demiştir,malikin iyi ve güçlü hallerini biliyoruz.kesinlikle forma girmesi şart.Deli dana gibi koşuyordu oynadığı bölümde lakin ağırlaşmış
O çocuk kalıplı normaldeGucsuz baya
Gecmisini fln bilmiyorum sakatlik fln mi atlatti