Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Müthiş takım ortaya çıkıyor anlamındane gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müthiş takım ortaya çıkıyor anlamındane gibi
@Yusuf Kara
sene sonu güzel bir reviziyon sart.
Eren
Sinan
tarik
ismail Cipe
donk
mugdat
Linnes
onyekuru
Ndiaye
bunlarin kontratlari bitiyor. Linnes+Ismail+Donk kalsin, digerlerini postala (Ndiaye'yi alacagimizi sanmiyorum) .Geri kalani seni mentionlayip gsc futbol konusunda konusalim. Maci konusu iyi degil bunun icin
Belhanda Maicon + Feghoulinin GITMELERI SART OGLU SART. Mariano kalsa da olur kalmasa'da olur
Nando
Linnes
(Mariano)
Fernando
Garry
kaliyor yabanci olarak.
Hayalim su yabanci oyuncular (Mevcut duruma göre)
Bernard Mensah
Barzagli gibi bir stoper (37 yasinda.. 35 olsa alirdim 2 sene). Gary Cahill'de iyidir
Modeste
Ihlas Bebou
Kagawa
-----------------------------------Muslera-------------------------------------
Linnes--------------Serdar------------------Barzagli/Cahill-------------------Nagatomo
-----------------------Fernando------------Mensah---------------------------
Bebou---------------------------Kagawa----------------------------------Gary
-----------------------------------Modeste-------------------------------------
feci dinamik ve hayvani takim olur
bebou 24 yasinda. Mensah da 24 yasinda.Dunya futboluna pek hakim degilim stslde disinda izlemiyorum cogu zaman isim oneremicem ama
Yatirim yapip para bayilcagimiz isimler
25 26 yasindan buyuk olmamali
bebou 24 yasinda. Mensah da 24 yasinda.
Forvet ve Stoper bana göre tecrübeli olmali. Modeste+ Cahill/Barzagli gibi
kayseri komple cökmeye basladi. Yine'de göze carpiyor iste . Atletico'dan kiralayip Satin alma opsiyonu ile hic birsey yanlis yapmayiz. Ndiaye'yi yine kiralamazlar bize . Al sana süper bir yedekMensah iyi baslamisti lige devam ettirebilirdi mi performansini
Stad içerisinde olan Türk Telekom ibareleri yavaş yavaş kaldırılıyormuș anlaşma bitmek üzere olduğu için.
Normal çünkü ekonomik olarak iyi durumda değiller. Sahibi olan şirket çektiği kredileri ödeyemediği veya ödemediği için hisseler krediyi veren bankalara geçti.Yeni anlaşmaya sıcak bakmadı sanırım Telekom.
Normal çünkü ekonomik olarak iyi durumda değiller. Sahibi olan şirket çektiği kredileri ödeyemediği veya ödemediği için hisseler krediyi veren bankalara geçti.