- 2 Temmuz 2011
- 137.741
- 58.709
- 5.488
fb bjklıler birlesmıs bize karsı savas acmıs durumda arkadaşlar birlik zamanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb bjklıler birlesmıs bize karsı savas acmıs durumda arkadaşlar birlik zamanı
bana kızmayın ama bildiğin 2006 yılının farklı versiyonu yaşanıyo.parasızlık,yokluk,hakemlerin fenere destegi-şimdi forvetsiz,hocasız takım,tff ve hakemelerin bizi doğraması...
yok maddi açıdan kıyaslamadım zaten.sadece o hava var bariz,o birleşme ama bu sefer farklı sekilde oluyoAynen de o zamanki parasızlığı,yokluğu şu ankiyle kıyaslamak mümkün değil.Galatasaray mali olarak iyi bile o yıllara bakarsak.2000'ler mali anlamda çöküşüdür GS'nin.O şampiyonluğu o koşullarda aldığımız için çok değerli zaten.Öyle dünya para harcayıp son maçta şampiyon olsak o kadar havası olmazdı.
Matchstudy verilerine göre istatistiklerimiz
![]()
Anadolu takımları bizden daha sert , Cl'de babayı almamızın en büyük nedeni bu çok yumuşak oldu takım , faul yapmıyoruz.

Haklısın hocam da hakemlerde bizi doğrama peşinde. Alakası olmayan pozisyonlarda faul çalıyorlar bir de kart yiyoruz.
Aynen öyle itirazdan en çok kart yiyen biziz, olduk olmadık pozisyonlarda en çok kart gören yine biziz.
Bir de sert oynasak neler olur olur her maç 2 3 kırmızı yeriz.
Demirören ve tayfası zaten bunu istiyor. Bu cezaların da başka açıklaması yok.
TFF seçime ne zaman gidecek merak ediyorum. Adam ömür boyu başkan seçilmiş gibi gitmeye niyeti yok.
Değişen bir şey olmaz yukardan gelen emir belli.
10 yıldır falan futbolun içindeyim 10 yıldır düzen aynı kurumlar kişiler değişti sonuç hep aynı.