Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih hocayla ilgili olaraktan 7 rakamı size bişey hatırlatıyo mu @Osman SEDEN @Mehmet Eroğlu mesela 21 aralık 2017de geldi gecen sezon..içinde 7 olan bişey var mı fatih hocayla ilgili,yazar mısınız

Bayern Münih’ten yıllık 3,2 milyon euro alan Sandro Wagner’in 6 ay için 1,5 milyon euro’ya imza atacağı belirtilirken, deneyimli teknik adam Fatih Terim’in de yıldız golcüye sıcak baktığı ifade edildi. Oyuncu için B.Münih'e kiralama bedeli ise ödenmeyecek. (Diriliş Postası)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fatih hocayla ilgili olaraktan 7 rakamı size bişey hatırlatıyo mu @Osman SEDEN @Mehmet Eroğlu mesela 21 aralık 2017de geldi gecen sezon..içinde 7 olan bişey var mı fatih hocayla ilgili,yazar mısınız

7 şampiyonluk.
ilk lig şampiyonluğunu 96/97 sezonunda kazandı.
Gs'ye ilk imzasını 1974 yılında attı.

33816_sss.jpg

Galatasaray, Sinan Gümüş'ün sağ üst arka adale grubunda ileri düzeyde kanama ve yırtık tespit edildiğini, milli takım maçında sakatlanan Younes Belhanda'nın son durumunun ise İstanbul'a döndükten sonra yapılacak tetkiklerin ardından belli olacağını açıkladı.

Allahım inşallah belhandanın bir şeyi yoktur. Yanarız.

sedyeden sonraki görüntülerde yürüyordu ama anlasılan fasta mr cihazı yok yada masraf etmek istemediler

Arkadaslar begeni odulu kazanmisim ama bu kupalari hic bi yerde bulamiyorum. Yardimci olabilecek biri varmi ?

beyler bir yardim edin
Mercedes c180 04/15 (23000)
cla 180 coupe 09/17 (24000)
Audi A6 05/16 (22000)

KM asagi yukari ayni, ücü de otomatik, navi felan hepsi iclerinde. Siz hangisini alirdiniz. Arabayi degistircem.

beyler bir yardim edin
Mercedes c180 04/15 (23000)
cla 180 coupe 09/17 (24000)
Audi A6 05/16 (22000)

KM asagi yukari ayni, ücü de otomatik, navi felan hepsi iclerinde. Siz hangisini alirdiniz. Arabayi degistircem.
Türkiye de anca Golf alırdın; hava atma musappppp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt