- 13 Ekim 2014
- 108.727
- 58.389
- 4.588
golfe laf yok. Golf 7i ile alayini ezersinTürkiye de anca Golf alırdın; hava atma musappppp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
golfe laf yok. Golf 7i ile alayini ezersinTürkiye de anca Golf alırdın; hava atma musappppp
Das Beste Oder Nichts derimgolfe laf yok. Golf 7i ile alayini ezersin![]()
90 kw /122 ps (az iste. benim a6 avant 177 psde). Aslinda Audi'yi cok ama cok begeniyorum ama degisiklik de istiyorum
Mercedes s63 tavsiye ederim.90 kw /122 ps (az iste. benim a6 avant 177 psde). Aslinda Audi'yi cok ama cok begeniyorum ama degisiklik de istiyorum
Almancilardan nefret ediyorum
öyle bir arabayi anca 5 sene sonra. Hayatim tam bir otursunMercedes s63 tavsiye ederim.
Ben biniyorum ve gayet memnunum.
Bazen yakıt fazla olabiliyor, ama her Arabanın bir "-" noktası vardır.
Rıza Çalımbay: "Süper Lig'de yabancı sayısı fazla olduğu için milli takıma oyuncu almakta zorlanabiliyorsun. Bir bakıyorsun Galatasaray 11 yabancıyla çıkmış sahaya." (CNN Türk)
genc oyuncular oynatanda biziz. Kimse bunu da demiyorRıza Çalımbay: "Süper Lig'de yabancı sayısı fazla olduğu için milli takıma oyuncu almakta zorlanabiliyorsun. Bir bakıyorsun Galatasaray 11 yabancıyla çıkmış sahaya." (CNN Türk)
Newcastle garry i istiyormuş ( a spor)
Ben de ediyorum.Almancilardan nefret ediyorum
Simdilik a6 avant var bende. Ama problem yaratmaya basladi. Aslinda Audi sürüs olarak bambaska birsey. Yinede degisiklik iyidir düsünüyorumA6 varken diğerlerine dönüp bakılmaz bence.