Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucescu: "Bu seviyeye gelmek benim hatam değil. Milli takımda daha önce oynamış olan Tolga Ciğerci, şu anda takımında oynamıyor. Ozan Tufan, Volkan Şen, Arda Turan, Burak Yılmaz, Hakan Balta gibi iyi oyuncular var ama kendi takımlarında oynamıyorlar. Çözüm bulmak zorundaydım."

:red:
Biri de çıkıp demiyor ki devamlı yabancı sınırı diyorsunuz ama bu saydığınız oyuncuların oynamamaları kendi kabahatleri diye.

Crespo: Hagi, Drogba ve Muslera gibi arkadaşlarım Galatasaray'da oynadığı için kendimi Türk takımlarından Galatasaray'a daha yakın hissediyorum.

db628476bd2b49e48a57bde7ff8f08cf.jpeg

murat senel iyi bi sagbek olacak belli

Falkao yu istiyormuşuz. Besiktasta devredeymis. Menajeri radyospora konuşmuş

parası olmayan bjk ile falcao için mi kapısıyoruz,radyospor mu kaldı ya büyüyün artık.para yetmez falcaoya

Dünya yıldızının menajeri açıkladı! Falcao bombası
Dünyaca ünlü Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'nun menajeri yıldız forvetin Ocak ayında Türkiye'ye gelebileceğini açıkladı. Özellikle Fatih Terim'in sezon başında çok istediği Falcao'nun Galatasaray'a yakın olduğu iddia edildi. Yıldız futbolcuyla Beşiktaş'ın da ilgilendiği ifade eidldi.

Falcao, Rodallega ve Sehic gibi isimlerin Türkiye haklarını elinde bulunduran FIFA menajeri Fatih İlek, temsil ettiği futbolcuların adlarının anıldığı transfer söylentileri ile ilgili konuştu.
FIFA menajeri Fatih İlek'in Radyospor'a yaptığı açıklamanın satır başları ise şu şekilde;

"FALCAO, TERİM'İN LİSTESİNDE İLK SIRADA"
Takımlar yazın yapmadıklarını transferi kışın yapabilirler. Beşiktaş birkaç dönemdir Monaco'yla bu konuda resmi temaslar yapıyor. Galatasaray, yazın Monaco'yla, transfer şartlarını öğrenmek için görüştü.

Fatih Terim'in Falcao'yu istediğini biliyorum. Hatta bana göre listesinde birinci sırada; çünkü Fatih hocanın sistemine tam olarak uyan bir futbolcu.

Maliyetleri açısından zor bir transfer; ama yazın bu transfer olabilirdi; daha önce Drogba, Sneijder geldi.

Kaynak : Dünya yıldızının menajeri açıkladı! Falcao bombası

Menajerlerin de işi gücü yok paso radyospora konuşuyor.

Ulan tinercilerle biz bir araya gelsek anca öderiz Falcao 'nun yarım sezonluk maaşını

Birleşip alalım adamı bir maç bizde bir maç tinercilerde oynasın ...

Henry gibi topcular kiralayin ulan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt