Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Havaya girmek için en uygun maç haftaya.

Transferlerden sonra iç sahada başlamak özgüven ve momentum için iyi olacaktı.

5 maç 15 puan almak şart.

Trabzon-3
Kasımpaşa(D)-3
Akhisar-3
Erzurum(D)-3
Antalya-3

olmaz diye bir şey yok. En zoru bu hafta ki? Geri kalan hepsi düşüşte veya ortalama altı takımlar.

2. Halka: 5 Maç 10 Puan

Bursa(D)
Y.Malatya
Fenerbahçe(D)
Kayseri
Konya(D)

3. Halka: 4 Maç 12 Puan

Beşiktaş
Ç.Rize(D)
Başakşehir
Sivasspor(D)

Kalan 14 Hafta 37 Puan

Kolay mı? Değil.

Rize, Sivas, Konya, Fener gibi diken üstü maçlarda en fazla 5 puan kaybı yapabiliriz. Kredimiz yok.

Başakşehir için biz hariç kalan 14 haftasında 33 Puan almadıkça bizi şampiyon yapar bu. İlk konsantrasyon günü bugün başlıyor. Haydi Galatasaray HEDEF 22.

Alanya'nın presini kiramadik daha. Ersun ölümüne pres yapın diyecek, 2-0 gider Kadıköy deplasmanı. Herkes bizim gibi enayi mi 2-0dan derbi versin?

başta terim

sonra abdül

sonra da arap ve brezilya familyası

Terim dahada gitmez, ölene kadar kalmalı.

Gökyüzüne bakan arkadaşı gördük.
Polarcı td’yi de gördük nekadar sevsemde.
Hırvatistanın delisinide 3 ayda yediler.

Ölene kadar Fatih hoca kalmalıdır, ondan sonra yeni bi efsane çıkacaktır

Futbolcular değişti, hocalar değişti. 3 senedir takımımız önde baskı görünce çaresiz kalıyor. Ne Fenerbahçe ne Beşiktaş ne Başakşehir karşısında bu kadar çaresiz kalmıyor. Hatayı nerede yapıyoruz?

Oyuncu yapımızdan kaynaklı. Bazı oyuncularımız kalitesini sadece Arenada gösteriyor

Alanya'nın presini kiramadik daha. Ersun ölümüne pres yapın diyecek, 2-0 gider Kadıköy deplasmanı. Herkes bizim gibi enayi mi 2-0dan derbi versin?

Fb başakşehiri ve bizi yenerse sorun kalmaz o maçı bay geçeriz o durumda.

Ama konya , bursa , erzurum maçları da zor bu takım için başakşehir biraz fazla puan aldı 70 i geçmemeleri gerekiyordu ama gidişata göre rahat geçicekler.

Terim dahada gitmez, ölene kadar kalmalı.

Gökyüzüne bakan arkadaşı gördük.
Polarcı td’yi de gördük nekadar sevsemde.
Hırvatistanın delisinide 3 ayda yediler.

Ölene kadar Fatih hoca kalmalıdır, ondan sonra yeni bi efsane çıkacaktır
ölmesi için dua mı edelim yani

ben 70 metrede top oynamaya çalışan 1 galatasaray görmekten dolayı utanç duyuyorum

Havaya girmek için en uygun maç haftaya.

Transferlerden sonra iç sahada başlamak özgüven ve momentum için iyi olacaktı.

5 maç 15 puan almak şart.

Trabzon-3
Kasımpaşa(D)-3
Akhisar-3
Erzurum(D)-3
Antalya-3

olmaz diye bir şey yok. En zoru bu hafta ki? Geri kalan hepsi düşüşte veya ortalama altı takımlar.

2. Halka: 5 Maç 10 Puan

Bursa(D)
Y.Malatya
Fenerbahçe(D)
Kayseri
Konya(D)

3. Halka: 4 Maç 12 Puan

Beşiktaş
Ç.Rize(D)
Başakşehir
Sivasspor(D)

Kalan 14 Hafta 37 Puan

Kolay mı? Değil.

Rize, Sivas, Konya, Fener gibi diken üstü maçlarda en fazla 5 puan kaybı yapabiliriz. Kredimiz yok.

Başakşehir için biz hariç kalan 14 haftasında 33 Puan almadıkça bizi şampiyon yapar bu. İlk konsantrasyon günü bugün başlıyor. Haydi Galatasaray HEDEF 22.
14 maç 12 galibiyet şart, şampiyon yapıyor bizi. Ama çok zor. Sahamızda full galibiyet lazım. Bursa, rize, konya, sivas deplasmandan 3 galibiyet çıkmalı.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katılmıyorum, Melo’da yabancıydı.

Futbol gelişiyo, gidiyosun Alanya’ya iyi kötü taraftar desteği var arkalarında. Sahaları iyi. Eskisi gibi aşırı kazma Türk futbolcusuda yok. Koyuyorlar kaliteli yabancıyı bi şekilde mücadele ediyorlar.

Ayrıca antreman metodlarıda değişiyor, eskiye nazaran büyük kuluplerin bunu geliştirme şansı 30% ise, anadolu takımında bu şans 70-80% olabiliyor, bunuda geliştirince aradaki o makas yavaş yavaş kapanıyor

Brezilyalılar sadece arenada oynuyor. En çok dikkatimi çekenlerin başında da Fernando geliyor

Taraftarın Sesi kısmına bu konu hakkında uzunca bir şey yazmayı planlıyordum ama ne yazık ki üşendim. Fernando bizim için çok önemli bir oyuncu evet ama deplasmanda oynamama lüksü yok. Mariano-Fernando deplasmanda berbat. Belhanda zaten değil deplasman Arenada bile yok. Ve Ndiaye. Deplasmanda ruh gibi. Resmen orta 3lümüz deplasmanda yoklar

14 maç 12 galibiyet şart, şampiyon yapıyor bizi. Ama çok zor. Sahamızda full galibiyet lazım. Bursa, rize, konya, sivas deplasmandan 3 galibiyet çıkmalı.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şampiyonluk potasında girersek Rize, Sivas'ı alırız. Orada tek sıkıntı Konya, Bursa, Fener bölümü. Orayı en az 5 puan ile dönmek lazım.

Konya-Bursa'dan 6 alacaksak Fener'e yenilmek koymaz.

O zaman kalan 6 maçta 18 çıkarabiliriz deplasmanda. Öyle bir şey olursa zaten 75 puan şansımız var ki %90 şampiyonluk demek bu.

Drogba- Sneijder- Melo gibi oyunculardan sonra yıldız diye aldığımız oyuncular hep kağıttan yıldızlar. Sahada maça hükmedecek bir oyuncu yok, baskı yediğimizde direk kırılıyoruz. Koşan oyuncu moşan oyuncu diye bir ton beyni kısıtlı adamla doldurduk takımı. Dün 2.yarıda 50 tane pozisyon oluşturabilecek atak vardı, takımda ne düzgün şut atan oyuncu var ne bitiriciliği olan oyuncu.

Belhanda kaleler olmasa çok iyi futbolcu, sıçan oynarken felan kullanmak gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt