Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig giderse btün konsantrasyon uefaya verilmeli en az yarı finali zorlamalıyız . Şampiyonlugu fener başakşehir maçı belirler başakşehir o maçı alırsa geçmiş olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lig giderse btün konsantrasyon uefaya verilmeli en az yarı finali zorlamalıyız . Şampiyonlugu fener başakşehir maçı belirler başakşehir o maçı alırsa geçmiş olsun

hiçbişey bitmez.herşeye ragmen boffin toparlarsa antalya deplasmanı,malatya,içerde bursa fenerbahce ve bjk deplasmanı basaksheiri bitirir.

hiçbişey bitmez.herşeye ragmen boffin toparlarsa antalya deplasmanı,malatya,içerde bursa fenerbahce ve bjk deplasmanı basaksheiri bitirir.

İnşallah öyle olur benimde ümidim var sonuçta Galatasaray bitti demeden bitmez son ana kadar kovalıcaz , ama olurki havlu atarız uefaya asılalım

Fernando gibi üst düzey oyuncunun bu kadar düşük performans göstermeside ilginç . Bence onun sorunu belhanda ve ndianin saçma haraketleri. Malca top kaybediyoruz . Topu önde tutamıyoruz . hocanın deplasmana farklı bi sistemle cıkması şart. Onyekurunun yerine belhanda yada sinan geçmesi lazım savunmaya hiç yardım etmiyor ve aşırı derece bencil . Alanya bu hafta oyunu o kanada yığdı adeta garry bu tip maçlarda ön plana cıkıyordu gene ama bu onyekuru deplasmanlarda vasatın vasatı hamle oyuncusu olmalı deplasmanda . Emre bile daha verimli olur orada ondan

3-4-2-1 nasıl olur arkadaşlar ? Bu sistemle hiç oynamadık.

Özellikle savunma olarak güçlü olacağımızı düşünüyorum. Ayrıca orta saha kalabalık tutularak daha dirençli bir takım oluruz :unsure:

gs.webp

Beyaz Futbol'un haberine göre, Serdar Aziz transferi sonrasında Fatih Terim'e : ''Teşekkürler hocam. Benim üstümde ne kadar çok emeğinizin olduğunu biliyorum. Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Hakkınızı helal edin. Başarılar dilerim şeklinde mesaj attı.

''BENDEKİ YERİN HER ZAMAN BAŞKADIR''
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de Serdar Aziz'in bu mesajına: ''Evladım seni ne kadar çok sevdiğimi bilmeni isterim. Hem futbolcuğunla hem de insanlığına değer veriyorum. Bendeki yerin her zaman başkadır. Öyle de kalacaktır. Çok başarılı olmanı isterim. Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim'' şeklinde cevap verdi.

:unsure:

Beyaz Futbol'un haberine göre, Serdar Aziz transferi sonrasında Fatih Terim'e : ''Teşekkürler hocam. Benim üstümde ne kadar çok emeğinizin olduğunu biliyorum. Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Hakkınızı helal edin. Başarılar dilerim şeklinde mesaj attı.

''BENDEKİ YERİN HER ZAMAN BAŞKADIR''
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de Serdar Aziz'in bu mesajına: ''Evladım seni ne kadar çok sevdiğimi bilmeni isterim. Hem futbolcuğunla hem de insanlığına değer veriyorum. Bendeki yerin her zaman başkadır. Öyle de kalacaktır. Çok başarılı olmanı isterim. Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim'' şeklinde cevap verdi.

:unsure:

..

Ekli dosyalar

• 17798.webp
    17798.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 120
Alpay ASMA nın fikrine %70 katılmakla birlikte,

1-Muslera ile yollar kesinlikle ayrılmalı
Artık yavaş hareket eden ,saçmasapan hareketlerle gol yiyen ve gole ramak kalmasina neden olan bu arkadasA tesekkur edilmeli ,kusura bakma kardesim o kadar para aliyorsan 100 metreden gol yemiceksin kritik haftada

2- fernando ,mariano ,belhanda,donkla yollar ayrılmalı ,feg konusunda kararsizim.

3-diagnenin yazın değilde 1 sene sonra satılması daha uygun .

4-scoutlar hemen gorevlendirilmeli bu futbolcular ayarinda oyuncular icin

5-yetenekli türkler icin ekip kurulmalı ve bunlarda hemen oyuncu bulmaya başlamalı
Yuzde 70 mi

Alpay'la sevgili olmak ister misin?

belhandacılar alanya maçı sonrası nereye kayboldular bu takımın orta sahası komple değişmeli fernando-belhanda orta sahası ile deplasmanlarda maç kazanmamız imkansız, melo-sneijder tarzı 2 oyuncu şart

3-4-2-1 nasıl olur arkadaşlar ? Bu sistemle hiç oynamadık.

Özellikle savunma olarak güçlü olacağımızı düşünüyorum. Ayrıca orta saha kalabalık tutularak daha dirençli bir takım oluruz :unsure:

Ekli dosyayı görüntüle 40822
Bu formasyon için köpek gibi kondisyon lazım özellikle orta sahadaki 4lü için. Solda bi nebze olsana linnes kanadı motor olur.
Donkun libero gibi oynaması belhandanın hattrick yapması gibi bişey, beli dönmüyor adamın :D ozan olsaydı ortada marcao o işi halledebilirdik keza.
ndiaye-fernando ileri top taşıyamıyor.

yani reis taktik iyi de bizim takımın bunu oynaması için 5-6 tane transfer lazım.
L’poolun atak varyasyonu bu zaten.

Emmanuel Eboue, eski Fransız futbolcu Olivier Kapo'nun Fildişi'ndeki futbol merkezinde antrenör olarak çalışıyor. Aynı zamanda Galatasaray'ın Afrika'daki scoutu. Galatasaray'a genç oyuncu öneriyor. (@serkanakkoyun_)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt