- 4 Ağustos 2009
- 90.390
- 71.382
- 5.188
Ultraslancı mallar izlesin diyecem de muhtemelen o mallar sedat pekere falan da tapiyorlardir ve bu goruntulerden mutlu olurlar. Bizim buradaki sucukcu da milleti surekli kavgaya cagiriyor zaten. Kan emiciler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ultraslancı mallar izlesin diyecem de muhtemelen o mallar sedat pekere falan da tapiyorlardir ve bu goruntulerden mutlu olurlar. Bizim buradaki sucukcu da milleti surekli kavgaya cagiriyor zaten. Kan emiciler.
hiçbişey bitmez.herşeye ragmen boffin toparlarsa antalya deplasmanı,malatya,içerde bursa fenerbahce ve bjk deplasmanı basaksheiri bitirir.Lig giderse btün konsantrasyon uefaya verilmeli en az yarı finali zorlamalıyız . Şampiyonlugu fener başakşehir maçı belirler başakşehir o maçı alırsa geçmiş olsun
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hiçbişey bitmez.herşeye ragmen boffin toparlarsa antalya deplasmanı,malatya,içerde bursa fenerbahce ve bjk deplasmanı basaksheiri bitirir.
3-4-2-1 nasıl olur arkadaşlar ? Bu sistemle hiç oynamadık.
Özellikle savunma olarak güçlü olacağımızı düşünüyorum. Ayrıca orta saha kalabalık tutularak daha dirençli bir takım oluruz
Ekli dosyayı görüntüle 40822
3-4-2-1 nasıl olur arkadaşlar ? Bu sistemle hiç oynamadık.
Özellikle savunma olarak güçlü olacağımızı düşünüyorum. Ayrıca orta saha kalabalık tutularak daha dirençli bir takım oluruz
Rakip on numaralar yıldız olur.
Biz oynayamayız.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beyaz Futbol'un haberine göre, Serdar Aziz transferi sonrasında Fatih Terim'e : ''Teşekkürler hocam. Benim üstümde ne kadar çok emeğinizin olduğunu biliyorum. Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Hakkınızı helal edin. Başarılar dilerim şeklinde mesaj attı.
''BENDEKİ YERİN HER ZAMAN BAŞKADIR''
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de Serdar Aziz'in bu mesajına: ''Evladım seni ne kadar çok sevdiğimi bilmeni isterim. Hem futbolcuğunla hem de insanlığına değer veriyorum. Bendeki yerin her zaman başkadır. Öyle de kalacaktır. Çok başarılı olmanı isterim. Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim'' şeklinde cevap verdi.
![]()
Yuzde 70 miAlpay ASMA nın fikrine %70 katılmakla birlikte,
1-Muslera ile yollar kesinlikle ayrılmalı
Artık yavaş hareket eden ,saçmasapan hareketlerle gol yiyen ve gole ramak kalmasina neden olan bu arkadasA tesekkur edilmeli ,kusura bakma kardesim o kadar para aliyorsan 100 metreden gol yemiceksin kritik haftada
2- fernando ,mariano ,belhanda,donkla yollar ayrılmalı ,feg konusunda kararsizim.
3-diagnenin yazın değilde 1 sene sonra satılması daha uygun .
4-scoutlar hemen gorevlendirilmeli bu futbolcular ayarinda oyuncular icin
5-yetenekli türkler icin ekip kurulmalı ve bunlarda hemen oyuncu bulmaya başlamalı
Bu formasyon için köpek gibi kondisyon lazım özellikle orta sahadaki 4lü için. Solda bi nebze olsana linnes kanadı motor olur.3-4-2-1 nasıl olur arkadaşlar ? Bu sistemle hiç oynamadık.
Yuzde 70 mi
Alpay'la sevgili olmak ister misin?
Selma benimselma var çoçuk selma var
Selma benim
Aramiza girme taha yoksa allahima kitabima cekerim silahi gozumu kirparak vururum seni