Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Araplara müteşekkiriz 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

@Cemal Atalay şunları sormak istemiştim
2016 2017 sezonu :
24.hafta
Ekli dosyayı görüntüle 40873
Lig sonu
Ekli dosyayı görüntüle 40874
2017 2018 24.hafta
Ekli dosyayı görüntüle 40875
Lig sonu
Ekli dosyayı görüntüle 40876
son 10 maçta 21 ve 22 puan almışlar bu veriler yeterli benim için
2016 2017 de bjk'yi yenmelerine rağmen saçma sapan puan kayıpları ile vermişlerdi şampiyonluğu.
Bende takılacaklarını düşünüyorum hemde üst üste 3 maçta 1 m 2b tarzı bir takılma düşünüyorum. Bizim asla son maça kadar pes etmememiz gerekir ha oldu ki şampiyon olamadık dünyanın sonu asla değil. Ş.ligi gruplarına ayak bastığımız sürece başakşehir kadar para almış olacağız.Hayır.
Mutlaka panik olup takılacaklarını düşünüyorum. Lig tarihinde sadece 1 kez 2. olmuş bir kulüp.
En fazla topladıkları puan 73. O da geçen sezon ki 2. olduklarında aldıkları puan.
Bende takılacaklarını düşünüyorum hemde üst üste 3 maçta 1 m 2b tarzı bir takılma düşünüyorum. Bizim asla son maça kadar pes etmememiz gerekir ha oldu ki şampiyon olamadık dünyanın sonu asla değil. Ş.ligi gruplarına ayak bastığımız sürece başakşehir kadar para almış olacağız.

Yeni sisteme göre değil ya sezon açılır açılmaz 3 takviyeyi yapıp her türlü gireriz oraya.Daha fazla alırız da elemeden katılmak zor biraz.