Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
VizyonlukMuslera’nın kötü performansı sonrası alternatif arayan Galatasaray, 24 yaşındaki Rize’nin kalecisi Gökhan Akkan’ı gündeme aldı.
(Mehmet Özcan-Sabah)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mainz V Leverkusen maçına bakıyorum. Leverkusen çok hızlı ve direkt oyun oynuyor.
Rakibimiz olurlarsa bizi parçalar bunlar![]()
Bu Bundesliga maçları hangi kanalda? Türkiye’de yayınlayan bir kanal yokmu?
Digiturk’te varmı? Bende full paket var.s sport plus veriyor.
Digiturk’te varmı? Bende full paket var.
Bende de full spor paketi var ama ssport plus yok. Belki benden kaynaklıdır ama yok diye biliyorum yani..Digiturk’te varmı? Bende full paket var.
Ben baktımda sadece internette yayını varmış.Eskiden eurosport veriyordu maçları. Almanya ligi en beğendiğim lig. Ama maalesef izleyemiyoruz.Bende de full spor paketi var ama ssport plus yok. Belki benden kaynaklıdır ama yok diye biliyorum yani..
Adamların oturmuş birbirlerini tanıyan üstelik Alman disipliniyle oynayan bir takımı var, ama onları farklı kılan tamamen kanatlarındaki Bailey ve Bellarabi ve bunlar ile birlikte oynayan / oynatan bir K.Haverts varMainz V Leverkusen maçına bakıyorum. Leverkusen çok hızlı ve direkt oyun oynuyor.
Rakibimiz olurlarsa bizi parçalar bunlar![]()
Leverkusen mac basi 121 km kosuyor. Biz +15 daha az kosuyoruz.
Maci actim Samatta golu atti reis, sezon sonu kesin transfer olur.Adamların oturmuş birbirlerini tanıyan üstelik Alman disipliniyle oynayan bir takımı var, ama onları farklı kılan tamamen kanatlarındaki Bailey ve Bellarabi ve bunlar ile birlikte oynayan / oynatan bir K.Haverts var
billy sharp T-T