Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benfica dan örnek verelim. Adamlarda sistem oynuyor. Hangi oyuncu oynarsa oynasın sistemleri değişmiyor aksamıyor.

Bizde böyle bir sistem yok. Sürekli "şu oyuncu şöyle diğeri böyle" diye eleştirmekten vazgeçmeliyiz.

Takımda farklı oyun planlarının oturması gerek artık.

Yazın gidecekler listesi kabarık orası kesin :red:
Sistem diyorsun sonra yazın gidecekler kabarık diyorsun bu ne lahana turşusu?

POCOPHONE F1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sofiane Feghouli, Körfez ülkelerine gitmesine imkân sağlayan opsiyonu kullanmayacak ve Galatasaray'da kalacak. (Sabah)

yabancı sınırı değişirse Şener,G.Töre ikilisi sağ kanadımız olacak büyük ihtimal,Belhanda yerine de Deniz Türüç,Emre Akbaba rotasyonu olacak

sol kanat Babel-Trezeguet sağ kanat Töre-Türüç şeklinde olur

sinir gelirse emre beyinsizi bu sefer banko geli

SON DAKİKA |

Fatih Terim’in isteği üzerine performansı kötü olan Muslera ile sezon sonu yollar ayrılma noktasına geliyor. Terim, Uruguaylı kalecinin performansını beğenmiyor.

Performans artmazsa yollar ayrılacak.

(Turkcell & BipSpor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera yerine Gökhan Akkan olmalı,
Fernando yerine de Claudio Gomes

Muslera, Belhanda, Fernando'dan gelen gelirle Savanier-Herrera-Mensah orta sahası ve Trezeguet alınabilir mi? Bu tip köklü bir değişime ihtiyacı var Galatasaray'ın. Genç ağırlıklı, istekli, dinamik, yetenekli oyuncularla takım oyununa dönmeliyiz. Heyecanlandıran takım kurgusu olur bu.

sa büyük gs nin manyak seyircileri

Muslera, Belhanda, Fernando'dan gelen gelirle Savanier-Herrera-Mensah orta sahası ve Trezeguet alınabilir mi? Bu tip köklü bir değişime ihtiyacı var Galatasaray'ın. Genç ağırlıklı, istekli, dinamik, yetenekli oyuncularla takım oyununa dönmeliyiz. Heyecanlandıran takım kurgusu olur bu.

Mensah da pas özürlüsü bir arkadaş. Şu takıma adam akıllı bir pasör alsınlar. erzurumda alanyada baskı kuramadık ya. Ndiaye topu 5 kere dürtmeden kontrol edemiyor.

Mensah da pas özürlüsü bir arkadaş. Şu takıma adam akıllı bir pasör alsınlar. erzurumda alanyada baskı kuramadık ya. Ndiaye topu 5 kere dürtmeden kontrol edemiyor.

İsimleri konuşuluyor diye örnek olarak yazdım. Bilemiyorum kim gider, kim alınır. Bildiğim tek şey mevcut kadro yapısının arzusunu, isteğini kaybetmiş, antropoza girmiş dede ruhunda oldukları.

İsimleri konuşuluyor diye örnek olarak yazdım. Bilemiyorum kim gider, kim alınır. Bildiğim tek şey mevcut kadro yapısının arzusunu, isteğini kaybetmiş, antropoza girmiş dede ruhunda oldukları.

Hani diyorlar ya galatasaray neden set oyunu oynayamıyor diye. Ulan yanındakine pas veremeyen ndiaye ve onyekuru ile nasıl oynayacan ya :D Rodriges bruma falan en azından ikiye bir falan yapıyordu. Fatih hocanın hızlı oyunculara karşı zaafı belki onu yanıltıyor. Bu adamlarla deplasman oyunu falan bulunmaz sanmıyorum.

Mensahi hic istemem, adam ayni badou gibi pas ozurlu ve deli dana gibi kosuyor. Orta saha oyun zekasinin en yuksek yeri olmali.

Savanier - Herrera - Johanssen

muazzam uclu olur

Onlerinde

Transfer - Transfer - Trezeguet

Mensahi hic istemem, adam ayni badou gibi pas ozurlu ve deli dana gibi kosuyor. Orta saha oyun zekasinin en yuksek yeri olmali.

Savanier - Herrera - Johanssen

muazzam uclu olur

Onlerinde

Transfer - Transfer - Trezeguet

Mensah Ndiaye'den daha yaratıcı oynuyor. Ndiaye'yi 16 m euroya satmak hayal edilemez bir transfer başarısı bence. Kesik başlı tavuk gibi koşan, oyun bilgisi çok düşük, topla giden ama ne yapacağını bilmeyen, 10 numaradan evrilme fake 8 numara oynamaya çalışan beğenmediğim bir oyuncu. Ekonomik olarak baktığımızda Ndiaye'yi pazarlamayı başardıysak neden bir Bernard Mensah efsanesi yaratmayalım ki? O potansiyeli vaat ediyor Mensah.

Genelde yaşlı oyuncu alınmasına karşıyım ama eğer bedava gelecekse Babel ve Fernandese hayır demem. Babel bu yaşta bile katkı sağlıyor Fulham maçlarını az çok izleyen bilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt