Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D2uvTQnXgAAMjZr.jpg

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin 2017-2018 sezonunda elde ettikleri gelirler

D2uwH0lXQAANlNY.jpg

Mehmet Demirkol: Galatasaray’da son 20 yılda 8 başkan değişti 23 kupa kazandı, Fenerbahçe’de 2 başkan değişti, 11 kupa kazandı, Beşiktaş’ta 3 başkan değişti, 9 kupa kazandı. Galatasaray yönetimi sıklıkla değiştiriyor ancak sportif başarı devam ediyor.

Ticari gelirde ucuncu olmamiz kadar buyuk sacmalik yok ya nasil bizden iyi sponsor buluyorlar ve urun satisi yapiyorlar anlamasi cok cok cok guc

Ali Ece: "Galatasaray Üniversitesi’nden mezunum ama Galatasaraylı olmama rağmen üye olabiliyorum böyle üye olanlar var, ee? Boğaziçi Üniversitesi bitirmiş, Galatasaray'ı çok seviyor ama üye olamıyor. Bravo yani."

D2smDqbWwAEd7T4.jpg

Ali Ece: "Galatasaray Üniversitesi’nden mezunum ama Galatasaraylı olmama rağmen üye olabiliyorum böyle üye olanlar var, ee? Boğaziçi Üniversitesi bitirmiş, Galatasaray'ı çok seviyor ama üye olamıyor. Bravo yani."

D2smDqbWwAEd7T4.jpg

Galatasaray Universitesi'nin kontenjani yok diye biliyorum

@aydincingoz: Babel, yeni sezonda Galatasaray’a gelecek diye biliyorum. Planın o şekilde olduğunu öğrenmiştim. (Son dakika işler değişir bilemem ama 1 -2 ay önce konu buydu.) Geçenlerde Hürriyet Gazetesi’de yazmıştı.

Babel’in İstanbul paylaşımına istinaden yazmış

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beşiktaşlı Kenan Başaran yazdı: "Bu kaos da Galatasaray'ı şampiyon yapar!"
2001-2002 Mehmet Cansun & Özhan Canaydın
2014-2015 Ünal Aysal - Duygun Yarsuvat
2017-2018 Dursun Özbek - Mustafa Cengiz

D2zg-ceWwAA_pS-.jpg

Yaşlı oyuncu asla istemem lakin bu Babel değişik bir adam herif eplye gitti orada bile çatır çatır oynuyor nerdeyse her hafta asisti golü var tam profesyonel
Babeli gördükçe kuru kuru kabilesinden hiç cikmasaydi diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt