Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fotomac resmen sözlesmesi biten U21 milli türkleri secip uydurmuslar.

Bari o yasda 2. Ligde falan oynasalar gelmesin demezdim. Ama 4. Ligden oyuncu getirmek bizim altyapiya nerdeyse küfür etmis gibi olur.

CHP Istanbulu kaptigi an Basaksehire ne olacak? Onlar normalde paralarini kesmezmi?

İstanbul'un CHP'ye geçmesinin nedenleri nedir arkadaşlar? Bence 1.si Galatasaraylılar, 2. ise Meyhaneciler. Tüm sezon boyunca gerek hakemler gerekse yazılı ve görsel medya tarafından sürekli tutulan, hükümet tarafından maddi olarak desteklenen Başakşehir'i en son ben kurdum diyecek kadar işi ileri götüren Erdoğan, Galatasaraylıları iyice kızdırdı. Diğer taraftan vergiyle şunla bunla 4'e katlayan alkol fiyatları ve dışarıda içki içen kişileri kafir gibi gören çoğunluğun artması nedeniyle özgürlüklerinin kısıtlandığı hissini yaşayan kesim sandıkta tepkisini göstermiştir bana göre. 2'sinin de çok büyük tepkisini aldı AKP.

İstanbul'un CHP'ye geçmesinin nedenleri nedir arkadaşlar? Bence 1.si Galatasaraylılar, 2. ise Meyhaneciler. Tüm sezon boyunca gerek hakemler gerekse yazılı ve görsel medya tarafından sürekli tutulan, hükümet tarafından maddi olarak desteklenen Başakşehir'i en son ben kurdum diyecek kadar işi ileri götüren Erdoğan, Galatasaraylıları iyice kızdırdı. Diğer taraftan vergiyle şunla bunla 4'e katlayan alkol fiyatları ve dışarıda içki içen kişileri kafir gibi gören çoğunluğun artması nedeniyle özgürlüklerinin kısıtlandığı hissini yaşayan kesim sandıkta tepkisini göstermiştir bana göre. 2'sinin de çok büyük tepkisini aldı AKP.

en büyük etken bence ekonominin tepe taklak olması, evine ekmek götüremeyen insan partisini hemen satar. bu hep böyle oldu ve olacak

Ya ciddi ciddi en büyük etkenin bir takımın doğranması ve meyhaneciler olduğunu mu düşünüyorsun. O kadar da değil.

Ülkenin ekonomik durumu ortada, en büyük etken budur kesinlikle.

sent via GSC

Ya ciddi ciddi en büyük etkenin bir takımın doğranması ve meyhaneciler olduğunu mu düşünüyorsun. O kadar da değil.

Ülkenin ekonomik durumu ortada, en büyük etken budur kesinlikle.

sent via GSC
Tabi şaka yapıyordum. Bir futbol takımıyla ya da içkiyle falan açıklanamaz AKP'nin düşüşü. Asıl neden, Paranın alım gücü düştü. Yiyecek içecek, benzin, dolar, ev, araba, vergi tüm fiyatlar artarken maaşlar eşit oranda artmadı, iyileştirmeler yapılmadı, işsizlik azalmadı.

Ekrem Başkanın ilk icraatı akbilin sponsorlarını geri çekmek olmalı

Futbolun etkisi yüzbinde 1 falandır en fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt