Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocada covid cikmis

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Sergen, Ahmet Yıldırım, Ayhan Akman, Babel, Emre Aşık, Gökhan Zan,Burak

@Alper Altun izledin mi Alper? TR'den hakemlik icin teklif almis ama kabul etmemis. + sahada guzel bir hareket gorunce "wejo" diyormus :asd:

TR'de bizim hakemleri de boyle programlarda gormek hos olurdu. Cok aydinlatici oluyor.

@Alper Altun izledin mi Alper? TR'den hakemlik icin teklif almis ama kabul etmemis. + sahada guzel bir hareket gorunce "wejo" diyormus :asd:

TR'de bizim hakemleri de boyle programlarda gormek hos olurdu. Cok aydinlatici oluyor.

Hayir izlemedim henuz. Bir bakayim az sonra :)

evde çoraplardan top yaptım sandalye bacaklarından geçirmeye çalışıyorum, futbolsuzluk sendromuna girdik

evde çoraplardan top yaptım sandalye bacaklarından geçirmeye çalışıyorum, futbolsuzluk sendromuna girdik
images(5).webp

EUYU9hhXsAE-seA

UEFA resmi sitesi, yarın 3-2 biten Galatasaray-Real Madrid (2013) maçını full şekilde UEFA TV'de yayınlayacak.

sezonu iptal ederlerse kötü feneri yendik deplasmanda bu sefer sayılmadı algısı kasarlar

sezonu iptal ederlerse kötü feneri yendik deplasmanda bu sefer sayılmadı algısı kasarlar
Sezonu iptal etmezler
Ya play off yapılır ya da olduğu gibi bitirilir
Virüsün futbol camiasına da sıçramasından dolayı korkarım ikincisini yapacaklar

İçimde kalan ukte ve soru işaretleri
1- Hamburg'a 2-0 dan 3-2 olup elenmeseydik Kewell Lincoln Baros Arda dörtlüsüyle UEL'de nereye kadar gidebilirdik?
2- 2012-2013 CL'de çeyrek final maçlarında VAR olsaydı yari final oynayabilir miydik?
3- 2011-12'de Avrupa'da olsak nereye kadar gidebilirdik?
4- 2001 yılında CL'de çeyrek finalde Real Madrid yerine başka takım gelse yarı final oynayabilir miydik?
Maç falan olmadığı için bunlara sardım.

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İçimde kalan ukte ve soru işaretleri
1- Hamburg'a 2-0 dan 3-2 olup elenmeseydik Kewell Lincoln Baros Arda dörtlüsüyle UEL'de nereye kadar gidebilirdik?
2- 2012-2013 CL'de çeyrek final maçlarında VAR olsaydı yari final oynayabilir miydik?
3- 2011-12'de Avrupa'da olsak nereye kadar gidebilirdik?
4- 2001 yılında CL'de çeyrek finalde Real Madrid yerine başka takım gelse yarı final oynayabilir miydik?
Maç falan olmadığı için bunlara sardım.

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
10/11 idi sanırım atletico maçında perea itinin elle oynadıgı position

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt